Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

La Raiffeisen Bank se poate plăti cu Apple Pay

Raiffeisen Bank a lansat Apple Pay, o metodă de plată care transformă plățile mobile oferind simplitate și siguranță clienților. Cu Apple Pay pe iPhone și Apple Watch, clienții pot face cumpărături ușor și rapid la comercianți, oriunde în lume. Securitatea și confidențialitatea sunt foarte importante în Apple Pay. Când clienții folosesc un card de debit sau de credit cu Apple Pay, numărul de card nu este stocat pe dispozitivul folosit, nici pe serverele Apple. În schimb, este alocat dispozitivului un numar unic, criptat și stocat în siguranță pe telefon sau smartwatch.

Apple Pay este simplu de activat, iar clientii vor putea beneficia, in continuare, de toate ofertele si avantajele date de cardurile de credit si de debit ale Raiffeisen Bank. Clientii care au un card de cumparaturi Raiffeisen Bank pot face inclusiv plati in rate fara dobanda prin Apple Pay.

Cu iPhone si Apple Watch, clientii Raiffeisen Bank vor putea plati prin Apple Pay in magazine, restaurante si in multe alte locuri care permit plata contactless. Fiecare cumparatura cu Apple Pay este autorizata prin Face ID (recunoastere faciala) sau cu o simpla atingere, prin Touch ID (recunoastere prin amprenta), ori cu parola dispozitivului.

Utilizarea Apple Pay este gratuita, atat in tara, cat si in strainatate, iar platile cu telefonul mobil sunt realizate fara taxe sau comisioane.