Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

VIDEO Diana IOSU, Difine PR @ GALA LADIES 4TECH 2023: Sunt în situația în care foarte greu găsesc un bărbat pe zona de comunicare, spre deosebire de alte țări, cum sunt Anglia sau Germania. Lucrăm cu o rețea de parteneri în aceste țări și am surpriza să întâlnesc aproape exclusiv bărbați în funcţii de director de comunicare.

Diana IOSU – Fondator & Corporate Communication and Business Senior Advisor – Difine PR @ GALA LADIES 4TECH 2023 organizată de DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTv pe 24 martie 2023, la Grand Hotel Continental.

Foto: Cristi Chivu

Îi cunosc pe cei doi organizatori ai evenimentului, Roxana Onea și Ion Vaciu, de aproape 25 de ani, de când am început să lucrez pentru Connex, la finele anului 1997, unde am fost prezentă aproape 14 ani.

A fost o perioadă extraordinară pentru mine, cea mai bună școală pe care o puteam avea într-un cadru de business.

Apoi am trecut la Telekom, unde am lucrat aproape 9 ani.

Lucrez de la 18 ani, dar m-am bucurat de fiecare clipă și am intrat în zona antreprenoriatului.

După ce am renunțat la corporație, mama mi-a spus: tu te-ai săturat de bine. Ea nu a dormit trei luni după ce am plecat din corporație.

Când eram în corporație, antreprenoriatul părea o altă dimensiune, ceea ce s-a dovedit a fi adevărat.

Când aveam 20 de ani, am mai avut un business, în paralel cu corporația, care a crescut spectaculos, dar am rămas însărcinată și analizele spuneau că sunt într-un puseu de adrenalină și este singurul lucru care mă ține în viață.

Medicul mi-a spus că dacă vreau să-mi întâlnesc copilul ar fi bine să aleg între antreprenoriatul pe care îl aveam și școala de business de care mă bucuram la corporație. A fost foarte greu să aleg, credeți-mă, pentru că business-ul meu era în plină decolare. Am ales până la urmă școala de la corporație și nu regret nicio clipă.

Prin urmare, când am împlinit 40 de ani, am zis că e cel mai bun moment și am făcut o rezoluție de vârstă, care mă înspăimânta și părea tot timpul că este departe de mine, și am decis să trec la antreprenoriat și efectiv mă bucur de fiecare clipă, mă simt foarte privilegiată și norocoasă.

N-a fost nevoie să spun nimănui că “Sunt Diana și fac PR. Ți-ar plăcea să lucrezi cu mine?”. Cu siguranță aș fi murit de foame dacă aș fi fost nevoită să procedez așa.

Noi, de regulă, suntem în spatele cortinei, noi suntem cei care identificăm premianții, care-i pregătim pentru scenă. Postura de a fi în lumina reflectoarelor nu este ceea ce ne definește, suntem foarte buni în a-i pregăti pe alții, dar este foarte provocator să fim noi în locul lor.

Am absolvit Facultatea de Drept şi mă vedeam atunci în postura de salvatoare a lumii de răufăcători, dar realitatea m-a izbit destul de crud când am luat contact cu instanța și am văzut că viața mea profesională nu are nicio legătură cu ceea ce îmi imaginam eu şi urmăream în filme, cum ar fi serialul Ally McBeal.

Pe de altă parte, Facultatea de Drept m-a ajutat foarte mult în privința informațiilor și a modului în care gândesc și abordez lucrurile.

Îmi place foarte mult să fac PR și este atât de interesant să pătrunzi în intimitatea mentală a cuiva. Am avut surprize extraordinare în ceea ce privește oamenii tehnici, din domeniul IT, sunt în acest domeniu niște artiști care programează.

Firma pe care o conduc are 30 de angajați, recent am angajat 5 persoane.

Nu vrem să ne îmbogățim, vrem doar să ne bucurăm de activitatea pe care o desfășurăm.

Sunt în situația în care foarte greu găsesc un bărbat pe zona de comunicare, spre deosebire de alte țări, cum sunt Anglia sau Germania. Lucrăm cu o rețea de parteneri în aceste țări și am surpriza să întâlnesc aproape exclusiv bărbați în funcţii de directori de comunicare.