Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Dan Georgescu @ Aniversarea 25 de ani de comunicații electronice în România: Pasiunea pentru electronică și comunicații, pentru această meserie ne-a unit și ne-a ținut în această activitate atâția ani

Dan GEORGESCU – Preşedinte AOTR @ ZIUA INTERNAŢIONALĂ A TELECOMUNICAŢIILOR ŞI A SOCIETĂŢII INFORMAŢIONALE, powered by ITU – ANIVERSARE 25 ANI DE COMUNICAȚII ELECTRONICE ÎN ROMÂNIA, organizată de DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL împreună cu REVISTA COMUNICATII MOBILE şi TELECOMTV.RO pe 17 mai 2022 (format hibrid – Aula Candelabrelor CCIR & online).Telecomunicațiile au avut un rol excelent atât înainte de 1989, cât și după 1989. Proiectul meu de suflet din tinerețe a fost construcția și instalarea turnului de comunicații al STS de la Ciurel.

Pasiunea pentru electronică și comunicații, pentru această meserie ne-a unit și ne-a ținut în această activitate atâția ani.

Un alt proiect de suflet a fost prima rețea digitală de radiorelee din România, de 622 Mb, instalată la SNR. Toată lumea mă întreba atunci, de la ministru în jos, ce nevoie are SNR de comunicații digitale, pentru că avem Romtelecom și că nu este bine să facem concurență Romtelecom.

Un proiect bun a fost RoNET, dar cred că în acest an se va închide.

CONFERINŢA LIVE
Intervenţia dlui. Dan GEORGESCU (min. 05.21.45)