Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Iustin Tănase @ Aniversarea 25 de ani de comunicații electronice în România: La momentul lansării primilor doi operatori GSM, în clădirea Guvernului României nu exista o rețea. Am avut șansa să fac parte din acel guvern care, până la urmă, a schimbat direcția de dezvoltare a țării. Atunci s-a realizat prima strategie națională de informatizare, a fost un parteneriat între guvern și industrie

Iustin TĂNASE – CEO – IT SYSTEMS @ ZIUA INTERNAŢIONALĂ A TELECOMUNICAŢIILOR ŞI A SOCIETĂŢII INFORMAŢIONALE, powered by ITU – ANIVERSARE 25 ANI DE COMUNICAȚII ELECTRONICE ÎN ROMÂNIA, organizată de DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL împreună cu REVISTA COMUNICATII MOBILE şi TELECOMTV.RO pe 17 mai 2022 (format hibrid – Aula Candelabrelor CCIR & online).

Vă mulțumesc pentru invitație și pentru organizarea evenimentului, am văzut în sală prieteni dragi, pe care nu i-am mai văzut de ceva vreme, și acest lucru mi-a umplut sufletul de bucurie.

Vorbim de 25 de telecomunicații, e greu să dăm timpul înapoi. N-a fost întotdeauna așa de frumos și de festiv. În momentul în care se lansau cei doi operatori GSM, în clădirea Guvernului României nu exista o rețea.

Am avut șansa să fac parte din acel guvern care, până la urmă, a schimbat direcția de dezvoltare a țării.

Atunci s-a realizat prima strategie națională de informatizare, a fost un parteneriat între guvern și industrie. Am mizat cu toții la vremea aceea pe această formă de cooperare, având în industrie competiția necesară. A fost și frumos pentru că oamenii au participat cu dăruire. Documentul a fost aprobat printr-o hotărâre de guvern. La bază, eu sunt inginer software, m-a pasionat acest domeniu, programez de 40 de ani și o fac în continuare.

A fost perioada în care România era încă o piață izolată, vă aduceți aminte respingerea aderării la NATO de la Madrid, cu opoziția pe care SUA a manifestat-o. Guvernul de atunci, inclusiv pe componenta IT&C, a făcut toate diligențele posibile pentru lansarea unui parteneriat cu SUA, ceea ce s-a întâmplat ulterior.

Importante sunt proiectele, importantă este determinarea oamenilor, importantă este calitatea oamenilor. Generația din care eu fac parte, și cei mai mulți din sală, a beneficiat de o școală analitică, dar una foarte bună.

CONFERINŢA LIVE
Intervenţia dlui. Iustin TĂNASE (min. 05.27.47)

Nu știu dacă direcția în care merge educația va ajuta mult industria și spun asta că pentru că percep din partea tinerilor următoarea afirmație: facultatea nu m-a ajutat. Absolvenți de Automatică, pe care și eu am absolvit-o și pentru care am un respect deosebit, spun că, ajunși în industrie, la marile corporații, nu i-a ajutat fundamental. Este un semn de meditație.