„Cum să păşeşti cu dreptul într-o carieră digitală?” – curs online gratuit pentru tineri de 20-30 ani

Fundaţia Telekom Romania și Telekom Romania organizează online, în perioada 28 iunie – 8 iulie 2021, cursul de competențe digitale „Cum să păşeşti cu dreptul într-o carieră digitală?”  

Cursul este gratuit și se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, cu studii superioare în curs sau absolvite și care vin cu o scrisoare de motivaţie relevantă, prin care să demonstreze dorinţa şi utilitatea participării la curs. Înscrierile se vor face online, în perioada 14 – 23 iunie, pe pagina http://smartdigital.fundatiatelekomromania.ro/.

Cursul va fi susținut de experți din cadrul companiei Telekom Romania: Roxana Ceialâcu – Lead Agile Coach, Digital Romania, Lavinia Nica – UX Writer & Product Owner, Cătălina Gheorghe & Aurel Geambaşu, ambii Digital Marketing Specialists, Digital Care Tribe, Setin Măgănean – UX Designer, Digital Care, Digital Care Tribe și Cătălin Iordache – Senior Financial Analyst, Data Analytics Tribe.

Ionela Păunică, Director Executiv al Fundației Telekom Romania, precizează că  „acest curs reprezintă o oportunitate pentru cei care vor să aibă o carieră în domeniu şi care pot acumula know-how direct de la experţi din mediul corporate. Le oferim un curs intensiv şi interactiv de 30 de ore, structurat pe şapte module, desfăşurat chiar în cadrul Diviziei Digitalizare a Telekom Romania. Cursanții vor aprofunda: tehnici în copywriting, cei 4V care asigură succesul personal și profesional, branding personal, digital tools Google & Facebook, introducere în experiența utilizatorului – UX și vor învăța cum să devină esențiali în echipa din care fac parte”.