Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Computaris România lansează o nouă linie de business pentru Cloud

Computaris România, care se poziţionează drept companie de transformare digitală și consultanță strategică, lansează o nouă linie de business dedicată soluțiilor Cloud, care devine componenta centrală a parteneriatelor de transformare digitală în Computaris, prin livrare de soluții ultra-personalizate, procese transparente și costuri optimizate.

“Experiența de peste 25 de ani pe care Computaris o are în software și tehnologie, tradusă printr-o multitudine de proiecte internaționale de succes, ne-a învățat să intuim nevoile clienților. Tocmai de aceea, linia de Cloud a fost gândită astfel încât să ofere soluții ultra-personalizate, mapate în funcție de nevoile specifice ale fiecărui client, dar și o siguranță sporită a datelor. În plus, avem în plan o dezvoltare locală amplă, care ar completa portofoliul de rezultate excelente obținute cu partenerii noștri globali”, a declarat Raluca Rusu, CEO Computaris.  (foto)

Fondată în 1992 în Marea Britanie, Computaris, membră a Grupului R Systems, are capabilități de livrare globală prin cele 6 centre tehnologice de elită și 11 birouri din Europa, America de Nord și Asia. În România, compania are birouri în București (sediul central) și Galați.

Computaris Romania a înregistrat o cifră de afaceri de 44 milioane RON și are 145  de angajați în cele două birouri din țară.