La Telekom Mobile, CÂT VEZI, ATÂT PLĂTEŞTI, cu o singură condiţie: NELIMITAT se referă doar la beneficii, nu şi la preţ

A venit vara şi clienţii noilor abonamente „NELIMITAT” de la Telekom Mobile pot face planuri pentru a se bucura de comunicare şi libertate fără limite în vacanţă, fără grija roamingului când călătoresc. Noile planuri tarifare oferă acces de la bun început la serviciul de roaming în Spațiul Economic European (SEE), fără a fi necesară nicio cerere sau activare specială.

Dacă ai unul dintre noile abonamente NELIMITAT, disponibile începând de la 7 euro/lună, eşti liber să vorbeşti nelimitat în roaming şi să trimiţi SMS nelimitate, fără să plăteşti nimic în plus, şi ai şi trafic de internet inclus, care variază între 4,7 GB și 12 GB, în funcție de planul tarifar ales, fără costuri suplimentare pentru serviciul de roaming.

Deci cu abonamentul tău din ţară, te poţi bucura de libertate de comunicare atât în ţară, cât şi afară, oricând călătoreşti în SEE, fără grija costurilor şi fără surprize neplăcute la factură.
Aceste beneficii sunt aplicabile numai în țările Spațiului Economic European (SEE), conform politicii de utilizare a serviciilor de roaming din contract.

Mai mult decât atât, dacă vrei să te bucuri de vară şi de vacanţă cu un telefon nou, Telekom Mobile a pregătit cele mai HOT oferte cu beneficii naţionale nelimitate (minute, SMS, internet, toate nelimitate), acces roaming SEE inclus, dar şi smartphone-uri de top, fie incluse (Samsung Galaxy A22 5G inclus în abonamentul Nelimitat 14, la 14 euro/lună, sau Samsung Galaxy A33 5G inclus în planul tarifar Nelimitat 18, la 18 euro/lună), fie disponibile în rate la preţuri speciale împreună cu noile abonamente.

Iar dacă doreşti să ai mereu cu tine conectivitate WiFi, în călătoriile tale prin țară, Telekom îţi oferă soluția WiFi portabilă WiFi Nelimitat, fără fire în plus și fără lucrări de instalare, la doar 7 euro/lună.

Cea mai bună soluție pentru excursii la munte sau la mare, pentru casa de vacanță de la țară, pentru camping sau pentru afaceri sezoniere HoReCa, Nelimitat WiFi oferă conectivitatea necesară pentru orice tabletă, laptop, smart TV sau smartphone, prin simpla conectare la reţeaua electrică a unui router WiFi.


Iar pentru un plus de divertisment estival, dacă vrei să vezi tot conținutul de pe mobil pe ecranul unui televizor obisnuit, transformându-l într-un smart TV, Telekom Mobile oferă Google Chromecast 3 inclus pentru orice abonament NELIMITAT începând de la 9 euro/lună. Îl poţi folosi acasă sau îl poţi lua cu tine în vacanţă, la hotel sau pensiune, şi poţi vedea pe televizor tot ce vezi şi pe telefonul tău.

Toate ofertele menționate mai sus, fie că este vorba despre noile planuri tarifare mobile NELIMITAT sau despre serviciul WiFi Nelimitat, sunt disponibile atât pentru clienții existenți care își prelungesc contractul, cât și pentru noii clienți, fie ei clienţi persoane fizice sau business.

În acelaşi timp, Telekom Mobile recompensează clienții fideli cu o ofertă exclusivă dedicată, cu ajutorul căreia îi pot „nelimita” şi pe toţi cei dragi din familie. Dacă doresc să cumpere încă un abonament NELIMITAT pentru soră, frate, soţie, soţ, mamă sau tată, clienţii persoane fizice se bucură de Oferta de Loialitate, care le aduce extra beneficii la achiziţionarea unui abonament suplimentar din noul portofoliu NELIMITAT: 1 euro reducere pentru fiecare abonament nou, sau cea mai bună ofertă de portare dacă aleg o ofertă cu smartphone inclus, de care beneficiază chiar și dacă nu portează vreun număr.


* Articol susţinut de către Telekom Mobile