Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

În 2020, afacerile METAMINDS au crescut cu 23%, la 32 milioane de euro

Compania românească METAMINDS, specializată în integrarea soluțiilor de securitate cibernetică și a arhitecturilor complexe din domeniul IT, a înregistrat o cifră de afaceri de 32 de milioane de euro în 2020, în creștere cu 23% față de anul anterior, păstrând tendinţa de creştere din ultimii cinci ani.   

În 2020, METAMINDS a implementat proiecte în zona de cybersecurity, telecomunicații și securitatea rețelelor și a soluţiilor de continuitate şi de recuperare în caz de dezastru sau arhitectură și politici de securitate.

„Pe fondul în care transformarea digitală devine un instrument vital în evoluția mediului de business, dar și o direcție strategică de țară, ne păstrăm intenția de a aduce plus valoare proiectelor noastre, prin investiții consistente și constante în cele mai noi tehnologii și în echipe de super talente. Avem o imensă oportunitate să revoluționăm prin tehnologie anumite domenii neexploatate până acum, dar și să aducem, post pandemie, soluții adaptate nevoilor de business în schimbare.”, declară Andrei Cruceru, CEO METAMINDS.   

În 2020, compania a făcut donații directe Spitalului Municipal Rădăuți și Spitalului Clinic de Urgență Grigore Alexandrescua, a oferit prânzuri calde angajaților Poliției Locale Sector 1, Fundației pentru SMURD și personalului Poliției de Frontieră Otopeni. În luna aprilie 2021, peste 150 de elevi ai Colegiului Național Mihai Viteazul din București, voluntari ai Fundației Ecologice “Floare de Colț”, au făcut parte dintr-o campanie de colectare selectivă a deșeurilor, în cadrul căreia au colectat selectiv 920 kg de deșeuri, peturi de plastic, doze de metal, hârtie și carton, sticle sau baterii. Elevii au încărcat în cadrul platformei create de METAMINDS fotografii cu deșeurile colectate, care s-au cuantificat la finalul campaniei în tablete şi laptopuri donate către elevii și profesorii Școlii Gimnaziale “Scorțoasa” din județul Buzău. 

METAMINDS dezvoltă soluţii pentru infrastructuri programabile, servicii de aplicaţie în medii de lucru cloud-native, protecţia interfeţelor API şi servicii de interconectare şi de interoperabilitate, colaborare online securizată în regim de mobilitate, protecţia informaţiei şi a identităţii digitale.