Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Cu noul Tower 3, Globalworth Campus devine cel mai extins parc de birouri din România

Globalworth a finalizat constructia celui de-al treilea turn al complexului Globalworth Campus, cel mai extins parc de birouri din țară.

Al treilea turn de pe bulevardul Dimitrie Pompeiu va găzdui birourile Unicredit Services și o parte importantă a sediului Allianz. Mai exact două companii ale grupului german de asigurări își vor reloca activitățile din București în noua clădire din cadrul proiectului office, după ce au închiriat împreună 9.200 mp: Allianz Services, o divizie a Allianz Technology SE și Allianz Partners, entitatea B2B2C a grupului.

După finalizarea primei clădiri din Globalworth Campus în 2017 si a celei de-a doua în aprilie 2018, Tower 3, un turn inalt de 14 etaje și cu două niveluri subterane, oferă nu mai puțin de 33.000 mp de spații de birouri de închiriat, dar și 24.000 mp de spații sub nivelul solului. Complexul va îngloba și o sală de conferințe impozantă, de 1.800 mp, care va fi finalizată în cursul acestui an.

Construcția noii clădiri marca Globalworth a început în luna iunie 2018, iar proiectul a fost finalizat în ianuarie 2020, acesta fiind dezvoltat în întregime pe o perioadă de 19 luni. Parcul office pune la dispoziția chiriaşilor, pe lângă birouri de calitate premium, și un spațiu de promenadă cu fântâni arteziene și spații verzi.

Proiectul Globalworth Campus include trei clădiri încadrate în clasa A, cu spații de birouri, retail și diverse alte facilităti, ce se întind pe o suprafață inchiriabilă totală de peste 92.000 mp. Complexul a fost ales ca soluție office de companii precum Amazon, Mindspace, Honeywell, Dell, Ademco, Stefanini, P4Cards, Mazars, Chain IQ, Delphi sau Stradale, iar acum Unicredit si Allianz.