Muzeul Louvre la tine acasă, cu Samsung The Frame

În baza unui nou parteneriat semnat cu Muzeul Louvre din Paris, Samsung va continua să dezvolte magazinul de artă pe televizorul său de lifestyle, The Frame.

Cu noile opere de artă de la Louvre care se alătură colecției, The Frame are un catalog cu peste 1.500 de opere de artă din 42 de țări diferite, la calitate de imagine 4K, de la muzee și galerii de artă din întreaga lume, precum Muzeul Prado din Madrid, Muzeul Albertina din Viena, Tate Modern din Londra, Muzeul Van Gogh din Amsterdam, Muzeul de Stat Hermitage din Sankt Petersburg și LUMAS.

„Încă de când am lansat portofoliul de televizoare de lifestyle în 2017, ne-am concentrat pe dezvoltarea platformei Art Store cu parteneri de prestigiu. Ne dorim să oferim mult mai mult decât un simplu televizor, invitând Arta în casele proprietarilor de The Frame de pretutindeni.”, precizează Wonjin Lee, President and Head of Service Biz Team, Samsung Electronics.

Proprietarii de The Frame pot explora acum cel mai vizitat muzeu din lume prin intermediul a patruzeci de piese de artă și fotografii. Selecția include capodopere care precum Mona Lisa și The Wedding Feast at Cana, precum și fotografii ale maiestuoaselor galerii Louvre, ale arhitecturii sale și ale muzeului (Piramida Louvre, Grădina Tuileries etc.). O scurtă descriere a fiecărei lucrări le oferă utilizatorilor o privire de ansamblu asupra istoriei.

The Frame are un design unic și personalizabil. Conceput pentru a fi televizor când este pornit și operă de artă când este oprit, The Frame este o pânză digitală inovatoare care reflectă stilul personal al orcărui posesor. Versiunea 2021 a televizorului de lifestyle oferă noi opțiuni personalizate pentru a completa fiecare spațiu și stil, cu două modele: modern (disponibil în alb, teak și maro) și teșit (disponibil în alb și roșu cărămidă)[1].

Pentru a completa atracția unei opere de artă, The Frame poate fi agățat de perete pe o montură ultra-subțire și conectat la o cutie One Connect printr-un singur cablu translucid[2] care integrează toți conectorii TV, precum sursa de alimentare. De asemenea, utilizatorii pot seta The Frame oriunde în cameră pe un suport Studio[3].

În plus față de design-ul său, The Frame oferă o calitate a imaginii 4K[4] QLED vibrantă alimentată de tehnologia Quantum Dot, care permite un volum de culoare de 100%.


[1] Pentru modelele de 55 și 65 de inci.

[2] Vine cu un cablu de 5 metri; Cablu de 15 metri disponibil separat. Disponibil pentru modelele de 43, 50, 55, 65 și 75 de inci.

[3] Vândut separat.

[4] Modelul de 32 de inci este în format QLED Full HD.