Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Ruben Lehmann, noul VP european al HMD Global, care deţine licenţa Nokia pentru telefoane

Ruben Lehmann este noul vicepreședinte la nivel european al HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane. Ruben va coordona activitățile comerciale și strategia de business și dezvoltare. Acesta va continua să activeze din Elveția și îi va raporta direct CEO-ului HMD Global, Florian Seiche.

Înainte de a se alătura echipei HMD Global, Ruben a fost CEO al Autronic AG, cel mai mare distribuitor de smartphone-uri din Elveția. Ruben are o experiență multidisciplinară, ocupând în trecut roluri ca inginer tehnic și coordonator al departamentului de dezvoltare și strategie.

În noul deceniu, HMD Global își propune să își consolideze poziția de lider în materie de actualizări rapide ale sistemului de operare, fiind printre primii producători care au oferit utilizatorilor cea mai recentă versiune de OS, Android 10. Nokia 7 Plus, Nokia 6.1, Nokia 7.1, Nokia 9 PureView și Nokia 8.1 au primit deja actualizarea la Android 10.[1]

„Compania a avut multe realizări în ultimii trei ani, atât în ceea ce privește segmentul de smartphone-uri, cât și cel de telefoane clasice, comercializate la nivel global. Am fost recunoscuți la nivel global ca fiind numărul 1 în materie de software și securitate. Anul acesta va fi unul esențial pentru dezvoltarea industriei de comunicații mobile, odată cu introducerea 5G, și mă bucur că HMD Global joacă un rol important în facilitarea acestei tehnologii în rândul utilizatorilor din lumea întreagă”, a declarat Ruben Lehmann, Vice-Președinte HMD Global Europa.