Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Cu 21 de contracte câștigate, Uni Systems devine principalul furnizor de servicii al Agenţiei pentru Securitate Cibernetică a Uniunii Europene (ENISA)

Uni Systems a obținut 21 de contracte-cadru de servicii pentru Agenția pentru Securitate Cibernetică a Uniunii Europene (ENISA) în vederea furnizării de servicii de securitate cibernetică în 20 din cele 27 de state membre ale UE. Valoarea contractelor este de 18.000.000 euro, iar durata de 36 de luni. Contractele sunt atribuite în cascadă și angajează Uni Systems ca principal sau unic contractant de servicii pentru Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Letonia și Suedia, și ca al doilea sau al treilea contractant de servicii în cascadă pentru Bulgaria, Ungaria, Italia, Lituania, Luxemburg, Malta, Țările de Jos, Polonia, Belgia, Cipru, Grecia, România și Irlanda, precizează oficialii companiei într-un comunicat de presă.

Uni Systems va asista ENISA în furnizarea de servicii de securitate cibernetică – ex-ante (servicii împotriva unor potențiale amenințări iminente la adresa securității cibernetice) și ex-post (servicii care răspund la un incident real de securitate cibernetică). Contractele câștigate de Uni Systems au următoarea structură: 7 pe poziția 1, 8 pe poziția 2 și 5 pe poziția 3, împreună cu un contract la nivelul întregii Uniuni Europene.

Nikos Psimogiannos, director al unității de afaceri internaționale și membru executiv al consiliului de administrație, a declarat: „Suntem încântați să continuăm cooperarea noastră de lungă durată cu ENISA. Ne angajăm să ne unim forțele cu ENISA și cu echipele naționale de experți de top din statele membre pentru a consolida securitatea cibernetică ale UE, protejând de amenințările digitale atât cetățenii, cât și infrastructura critică „.

Uni Systems, membră a Quest Group of Companies, are filiale în Belgia, România, Luxemburg, Italia și Spania.