Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Cele mai bune software-uri pentru managementul parolelor

În momentul în care îți introduci datele personale pe site-uri de pe Internet, este bine să te asiguri că acestea sunt protejate cât mai bine. Principalul mod în care îți protejezi contul, indiferent de ce site este vorba, este prin intermediul unei parole.

Pașii de înregistrare pe un site ajung tot timpul la etapa în care trebuie să stabilești parola contului. Platformele pe care te înregistrezi vor să se asigure că este contul tău, motiv pentru care ulterior va trebui să-ți confirmi adresa de e-mail ori numărul de telefon.

Există și cazuri în care va trebui să-ți confirmi identitatea. Un exemplu relevant este cazul companiilor din domeniul jocurilor de noroc. Toate sloturile online și celelalte jocuri de cazino pot fi jucate cu mize reale doar pe platformele licențiate de către ONJN. Iar primul pas pe care trebuie să-l faci după ce îți deschizi un cont online, este să verifici identitatea (KYC). Acest pas este obligatoriu și este făcut din dorința operatorilor de a se asigura că jocurile de noroc sunt destinate doar adulților, pentru un mediu sigur și responsabil.

Toate aceste etape din procesul de înregistrare sunt în beneficiul nostru. Platformele investesc constant în cele mai avansate tehnologii de securitate, pentru a se asigura că nimeni din exterior nu poate accesa conturile noastre. Dar de noi depinde să ne stabilim o parolă cât mai sofisticată, în așa fel încât aceasta să nu fie ușor de „spart” de cei interesați. Degeaba investesc companiile bani în tehnologii de securitate, cât timp noi suntem neglijenți cu parolele noastre. Pentru a ne fi cât mai ușor au apărut însă niște programe care se ocupă cu managementul parolelor. Câteva dintre cele mai cunoscute le vom prezenta în acest articol.

Iată câteva programe pentru managementul parolelor:

Keeper

Acest tool oferă numeroase funcții apreciate de utilizatori. Opțiunile de autentificare în 2 factori sunt numeroase, iar programul funcționează pe toate dispozitivele și browser-ele populare. Ca un bonus apreciat de utilizatori, vei primi și 5 GB de stocare securizată. Beneficiezi și de o aplicație de mesagerie privată. Serviciile sunt contra-cost, însă ai 30 de zile în care poți încerca gratuit pentru a-ți da seama dacă așteptările tale sunt îndeplinite.

RoboForm

Un program care are deja o istorie vastă în domeniu. De la an la an, softul a fost îmbunătățit, iar în prezent beneficiază de cele mai avansate tehnologii în domeniu. Compania care l-a creat îl actualizează constant, iar cea mai recentă versiune îți oferă criptare de generație nouă, posibilitatea de a partaja parolele foarte ușor, iar costurile nu sunt ridicate. Dacă ești la început cu un manager de parole, este un program interesant pe care merită să-l încerci deoarece este ușor de folosit.

NordPass

Unul dintre managerii de parole care beneficiază de recenzii excelente pe Internet. Poate fi folosit pe 7 browsere, vine cu funcții premium, criptare XChaCha20, asistență 24/7 prin chat live, iar cei care îl folosesc sunt în general mulțumiți.

1Password

Prin intermediul acestui program vei descoperi într-un singur loc tot ceea ce poate oferi un manager de parole de cel mai bun nivel. Îți păstrează parolele în siguranță și te ajută să creezi unele foarte puternice, în așa fel încât să fie cât mai sigure. Când dorești să partajezi o parolă, totul este foarte ușor. 1Password este, de asemenea, un program care îți va returna banii înapoi în primele 30 de zile în cazul în care nu ești mulțumit de serviciile sale.

Dashlane

Cei care au creat acest program se mândresc cu faptul că folosesc cele mai noi tehnologii de securitate din domeniu. Dashlane este un program care beneficiază de autentificare cu doi factori, dar îți oferă și VPN.

De ce merită să folosești un manager de parole?

A folosi un manager de parole a devenit ceva obișnuit în zilele noastre. În primul rând, nu este deloc indicat să avem aceeași parolă pe toate site-urile. Dacă cineva îți descoperă parola la mail, s-ar putea să intre și în alte conturi dacă parola ta va fi aceeași. Din acest motiv, este indicat să folosești o parolă diferită pentru fiecare site unde ești înregistrat. Și cum acestea au devenit tot mai sofisticate și este necesar să introducem litere, cifre și alte semne, astfel folosirea unui manager de parole este importantă.

Articol susținut de Tipzor Media