Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Camelia Dițescu, Oracle @ EDU INVEST 2022: În domeniul IT, cele mai căutate 5 job-uri sunt pentru specialişti în data analysts & scientists, AI & machine learning, big data, digital marketing & strategy și process automation.

Camelia DIŢESCU – Program Manager – ORACLE ACADEMY @ Conferința EDU INVEST 2022 – THE FUTURE OF EDUCATION & LEARNING – DIGITAL TRANSFORMATION IN EDUCATION, organizată de către Digital Transformation Council, Revista COMUNICAŢII Mobile şi TelecomTV.ro pe 4 martie 2022.

Sunt responsabil al Oracle Academy de 15 ani. Prin intermediul acestui program, Oracle este activă în peste 120 de state și încearcă să ajute milioane de studenți să dobândească experiență practică în tehnologie relevantă în momentul de față în industrie, să devină job ready și adaptați la cerințele pieței.

Competențele în domeniul IT sunt esențiale, dar trebuie să avem răspunsul la întrebarea de ce. 

Primul răspuns ţine de faptul că locurile de muncă în domeniul IT sunt foarte bine plătite. Pe de altă parte, există o mare problemă, respectiv există mai multe joburi care sunt corelate cu tehnologia, dar mai puține persoane calificate să ocupe aceste locuri de muncă.

Oracle

Analizele arată că, în domeniul IT, cele mai căutate 5 job-uri sunt data analysts and scientists, AI and machine learning specialists, big data specialists, digital marketing and strategy specialists și process automation specialists.

CONFERINȚA LIVE

Pentru aceste joburi, echipele de recrutare se confruntă cu dificultăți reale în găsirea persoanelor calificate.

Pe de altă parte, tinerii sunt dezorientați pentru că, spre exemplu, dacă își propun să lucreze la NASA, ei nu ştiu ce trebuie să învețe, care sunt pașii pentru a ajunge acolo. Nu mai punem la socoteală cât de greu, cât de mult trebuie să muncești ca să ajungi la NASA.

În Europa, 42% dintre lucrători nu au competențe digitale de bază, iar 54% dintre angajați au nevoie de recalificare în 2022.

Analizele arată că abilitățile în informatică îi ajută pe candidați să-și depășească concurența.

Oracle Academy Education Bytes prezintă modele flexibile și scurte de studiu, ușor de învățat de către studenți în domenii ca programare, big data, baze de date sau data science. Cursurile sunt gratuite și includ laboratoare, proiecte și prezentări video.

Cea mai nouă ofertă a noastră este Oracle Academy Career Center și, în cadrul acesteia, studenții găsesc module gratuite, oferite de Oracle University, Oracle Learning Library și de echipele de dezvoltare ale companiei.

Dacă vor să studieze mai mult, noi la oferim toate posibilitățile, plus mentori care să-i ghideze mai departe, să nu se simtă pierduți.

Recomand studenților să fie atenți la cererea pieței în acest domeniu. Dacă se cere o anume calificare, atunci în direcția respectivă trebuie să se pregătească.