Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen

Mirela Tanc @ EDU INVEST 2022: De la Expo 2020 Dubai voi veni cu multe idei pentru lecțiile digitale inspirate din programele care vizează toate categoriile de vârstă, de la grădiniță până la universitate

Mirela TANC – Profesor – Școala Gimnazială „Oltea Doamna” Oradea @ Conferința EDU INVEST 2022 – THE FUTURE OF EDUCATION & LEARNING – DIGITAL TRANSFORMATION IN EDUCATION, organizată de către Digital Transformation Council, Revista COMUNICAŢII Mobile şi TelecomTV.ro pe 4 martie 2022.

Sunt prezentă la Expo 2020 Dubai, în Pavilionul României, unde susțin câteva ateliere creative sub egida UNESCO România, respectiv creare de mărțișoare, dar nu numai.

Vreau să vă prezint câteva exemple despre ceea ce înseamnă tehnologia sau digitalizarea. Cele mai apreciate pavilioane sunt cele care folosesc, pe lângă elementele tradiționale ale fiecărei țări, și multă interactivitate, multă tehnologie. Pavilioanele respective sunt extraordinare.

Una dintre ideile preluate de la Expo 2020 Dubai este că, la nivel de educație, există programe care vizează toate categoriile de vârstă, de la grădiniță și până la universitate.

CONFERINȚA LIVE

Sunt programe interactive, reunite sub denumirea Expo 2020 Schools.

Organizarea Expo 2020 Dubai este extraordinară, totul este impecabil și poate fi un model.

Copiii care participă la Expo 2020 Schools învață într-o zi sau două de vizită cât ar învăța la școală în mai multe luni. Se remarcă în procesul de învățare accentul pe partea practică, plus învățatul prin jocuri.

Mi-a plăcut și sistemul de stimulare existent în cadrul expoziției, care poate fi utilizat și în cadrul companiilor.

În opinia mea, este important să ne preocupe faptul că trebuie să învățăm toată viața, să nu ne oprim din învățat. De asemenea, este important să investim în profesori, pentru că profesorii, la rândul lor, de-a lungul vieții profesionale, intră în contact cu mii de elevi și studenți.