Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen

Birourile Ericsson din Bucureşti se află în prima clădire de birouri IMMUNE – Rezilient din lume

Clădirea H3 din West Gate Business District, ocupată integral de Ericsson, a obținut certificarea IMMUNE– Rezilient, devenind prima clădire din lume care a atins cel mai înalt nivel de certificare IMMUNE Building Standard.

Genesis Property, dezvoltator de birouri de clasă A și membru al European Property Federation a obţinut certificarea IMMUNE™-Rezilient pentru Clădirea H3 după implementarea a 119 din cele 135 de măsuri incluse în IMMUNE™ Assessment Scoring Index, pe o perioadă de nouă luni. Investiția totală în certificarea clădirii, care acoperă o suprafață de 15.500 de metri pătrați, s-a ridicat la 375.000 euro, reprezentând 1,4% din valoarea proprietății, precizează Liviu Tudor, fondatorul Genesis Property și președintele European Property Federation.

Acordată de Healthy by Design Building Institute (HDBI) din Bruxelles, printr-un evaluator independent, IMMUNE Building Standard este o certificare a clădirilor bazată pe dovezi științifice și axată pe furnizarea instrumentelor și strategiei prin care administratorii de clădiri pot monitoriza, comunica și ajusta sănătatea spațiilor interioare, cu un protocol dedicat pentru a acționa eficient în cazul unor evenimente virale, bacteriologice sau toxicologice.

IMMUNE Building Standard se bazează pe o investiție practică în Healthy by Design System (HbDS), format dintr-o rețea de dispozitive și tehnologii, echipamente specializate, personal dedicat și facilități noi, care promovează implementarea de reguli operaționale și de sănătate în spațiile interioare ale clădirii unde oamenii interacționează. Healthy by Design System (HbDS) folosește o serie de senzori specializați pentru măsurarea parametrilor mediului interior, cum ar fi aerul, umiditatea, temperatura sau concentrația de CO2. Datele despre performanța clădirii sunt colectate în timp real, oferind administratorului clădirii mijloacele necesare pentru a monitoriza și ajusta starea de sănătate a clădirii.

Intrarea și ieșirea dintr-o clădire IMMUNE se face prin intermediul unor sisteme de control dotate cu tehnologie touchless, în timp ce zonele foarte des utilizate, cum ar fi ușile, butoanele lifturilor sau automatele de cafea sunt dotate cu tehnologii de autocurățare aplicate pe fiecare suprafață.

În sistemul de ventilație au fost instalate tehnologii de ultimă generație care utilizează un aparat de dezinfecție a aerului cu ioni de peroxid de hidroge. Pe lângă limitarea numărului de persoane din lifturi, au fost instalate sisteme de dezinfecție și de purificare a aerului cu raze UV în casa liftului pentru a asigura transport sigur între etaje. Sistemul UV-C de dezinfecție instalat în centrala de tratare a aerului, precum și sistemul de control al umidității, combinate cu o filtrare suplimentară în sistemul de ventilație sunt concepute pentru a reduce riscurile pentru sănătate aferente particulelor fine și poluării aerului. În plus, a fost implementat un sistem de purificare a apei ce utilizează tehnologia de osmoză inversă concepută pentru a elimina majoritatea factorilor de contaminare.

Anumite zone au fost refăcute pentru a include elemente de siguranță de ultimă generație, cum ar fi vopsirea scărilor interioare cu vopsea antimicrobiană, implementarea de tehnologii fără atingere pentru săpun, apă, prosoape de hârtie și controlul iluminatului, precum și colțuri rotunjite pentru o curățare ușoară și unități de dezinfectare a aerului în băi.

Cu IMMUNE™ Digital Twin Display, o oglindă digitală a clădirii, ocupanții pot urmări în orice moment indicatori de creștere a imunității, cum ar fi calitatea aerului interior/exterior, a nivelului de dioxid de carbon sau a umidității etc.

Printre măsurile obligatorii ale standardului implementate și în clădirea H3 se numără și camera de izolare IMMUNE™ și spațiul de carantină, care sunt special concepute și gata de utilizare în cazul unei nevoi imediate de a izola orice persoană expusă.