Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Gheorghe Hagi, primul român Featured Squad din istoria jocurilor video FIFA

EA SPORTS anunță un nou Featured Squad în FIFA 21 Ultimate Team Squad Battles, realizat împreună cu legenda fotbalului românesc, Gheorghe Hagi. Selecționata virtuală „Luceafărul” a lui Gheorghe Hagi este disponibilă pentru toți jucătorii FIFA 21 timp de o săptămână, din 7 iunie până în 13 iunie, ca Featured Squad Battle în cadrul Squad Battles din FIFA 21 Ultimate Team.

Primul „unsprezece” ales de Gheorghe Hagi este format din:

Portar: Manuel Neuer;

Fundași: Trent Alexander-Arnold, Virgil Van Dijk, Sergio Ramos, Jordi Alba;

Mijlocași: Sergio Busquets, Luka Modric, Kevin De Bruyne;

Atacanți: Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar Jr.

Pe banca de rezerve se află Kylian Mbappé, Mohamed Salah și Robert Lewandowski. Antrenorul selecționatei Luceafărul este Mircea Lucescu.

Selecționatele Featured Squad Battle sunt echipe virtuale create de unele dintre cele mai cunoscute vedete din sport și divertisment la nivel global, disponibile jucătorilor în competiția săptămânală Squad Battles. În cadrul competiției, jucătorii pot obține puncte în urma confruntărilor cu până la 42 de echipe controlate de AI, cu diferite grade de dificultate, și pot câștiga recompense și Battle Points, în funcție de performanța lor din fiecare săptămână.

FIFA 21 este dezvoltat de EA România și EA Vancouver și este disponibil pe PlayStation®4, PlayStation® 5, Xbox One, Xbox Series X|S și PC.