Best Deal Orange cu Redmi Note 9T 5G

Redmi Note 9T, primul smartphone 5G din seria Redmi Note, va fi până pe 29 martie, în oferta Best Deal Orange, iar până pe 12 februarie, ora 23:59, cei care îl vor achiziționa online pe www.orange.ro, împreună cu un abonament din oferta comercială, vor primi o reducere suplimentară de 30 de euro.

Redmi Note 9T este cu până la 100% mai rapid față de generațiile anterioaredatorită chipsetului MediaTek Dimensity cu 5G-integrat 800U SoC. Are conectivitate 5G simultană pe două carduri SIM – o premieră a seriei Redmi Note -.     

Pe spate are un setup triplu de camere de 48MP, cu senzor de profunzime de 2MP și lentile macro de 2MP. Are senzor de o jumătate de inch și arhitectură ISP la nivel flagship, cu moduri de noapte, Pro + RAW, HDR și mod portret.

Redmi Note 9T are un design premium, cu un ecran de 6.53” FHD+ DotDisplay și spatele curbat Unibody 3D, din policarbonat texturat care oferă o aderență mai bună și mai multă rezistență la amprente. Telefonul este protejat de Corning® Gorilla® Glass 5.

E dotat cu o baterie de 5000mAh (typ) și încărcător de 22.5W.

Redmi Note 9T este disponibil în două variante de culoare – Nightfall Black și Daybreak Purple.