VIDEO Dorin ODIAȚIU, Orange România @ GALA DIGITAL TRANSFORMATION 2023: Ca lider de piață, investim anual circa 200 milioane de euro și am ajuns, de la înființare și până în prezent, la un total de 4,6 miliarde de euro. Vom continua să investim în același ritm

Dorin ODIAȚIU, Public Affairs, Partnerships & Wholesale Director – Orange România @ GALA DIGITAL TRANSFORMATION by COMUNICAȚII Mobile 2023, organizată de Digital Transformation Council, pe 8 decembrie 2023 și moderată de Ion Vaciu și Roxana Onea.

ORANGE ROMÂNIA – PREMIUL BEST TELECOM OPERATOR 2023

La mulți ani pentru tripla aniversare și mult succes mai departe! 

Pentru Orange România, anul 2023 a fost unul plin de activități. Pe 1 septembrie 2023 a avut loc o schimbare de CEO. Julien Ducarroz este un bun cunoscător al companiei, al industriei locale de profil și al României, a lucrat anterior în Orange România și ne bucurăm să-l avem din nou alături, acum de pe poziția de CEO.

În acest an, în privința investițiilor, putem spune că am alocat fonduri atât în tehnologia fixă, cât și în cea mobilă. Rețeaua 5G a Orange România acoperă 38 de orașe, viteza de download mobil este de 1,5 Gbps și se apropie de tehnologie fixă.

VIDEO

Tot în acest an am continuat programul Orange Fab, care încurajează antreprenoriatul și startup-urile, portofoliul programului ajungând la 50 de investiții.

Compania noastră are în derulare programul de economie circulară “Re”, Recumpărare (Buy-Back), Reciclare, Reparare, Recondiționare, care presupune reducerea la minimum a deșeurilor prin prelungirea ciclului de viață al produselor. 

Ne-am continuat demersurile de educație digital și vrem să educăm digital întreaga populație a României.

Anul viitor se va caracteriza printr-o competiție în creștere, prin provocări geopolitice care nu se vor încheia, ceea ce pentru noi înseamnă intensificări pe partea de cybersecurity, plus conformarea la diversele hotărâri ale autorităților pe partea de securitate.

Orange Romania investește anual circa 200 milioane de euro și a ajuns, de la înființare și până în prezent, la un total de 4,6 miliarde de euro. Vom continua să investim în același ritm.

De asemenea, vom continua și vom accelera procesul de integrare cu fosta divizie de fix a Telekom, actualul Orange România Communications. Suntem de doi ani împreună, am făcut multe lucruri în materie de integrare, dar trebuie să continuăm și chiar să intensificăm.

Continuăm și investițiile în TV, vrem să oferim clienților noștri un set complet de servicii.