Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

700 de precomenzi pentru HUAWEI Mate30 Pro în România

Vârful de gamă HUAWEI Mate30 Pro, recent lansat în România, a înregistrat peste 700 de precomenzi. Cifra depășește cele 100 de produse stabilite inițial pentru campania de precomandă desfășurată în perioada 15 – 29 ianuarie. Smartphone-ul folosește Android 10 ca sistem de operare și vine cu propria interfață EMUI 10.

Începând cu 2019, HUAWEI dezvoltă din ce în ce mai mult propriul magazin de aplicații, cunoscut sub numele de App Gallery. Dintre cei 3,8 milioane de utilizatori activi de produse Huawei și Honor, 1,5 milioane de utilizatori sunt înregistrați în Huawei ID și 1,1 milioane de utilizatori au App Gallery.

Potrivit lui Ciprian Mirea, Head of Trade Marketing & Ecosystem Business Development la Huawei Consumer Business Group, „în România au fost înregistrare peste 7 milioane de download-uri ale aplicațiilor din Huawei App Gallery și asta doar în ultimele 3 luni.”

HUAWEI App Gallery cuprinde în portofoliu aplicații de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, urmând să fie incluse și aplicațiile de banking ING, BRD și Raiffeisen Bank. Dintre aplicațiile din zona de știri și divertisment, cuprinde Cinemagia, Ziare.com, Știrile PRO TV, Biziday, Antena Play, Orange TV Go sau Telekom TV. Pentru shopping include Elefant.ro, LaJumate.ro, Bringo Delivery sau Okazii.ro, cât și aplicații utilitare, printre care eJobs, BitDefender, Star Taxi și 7Card sau WorldClass. În total, App Gallery conține peste 40 de aplicații românești și aproximativ 20.000 de aplicații la nivel global, fiind o platformă care respectă toate standardele internaționale și locale de securitate și conformitate, inclusiv GDPR, ISO și GAPP.

Huawei a lansat la nivel global ecosistemul HMS Core 4.0, care integrează capabilități puse la dispoziția dezvoltatorilor.

În anul 2019, compania a devenit al doilea cel mai mare furnizor de smartphone-uri pe piață, la nivel global, cu peste 240 de miloane de unități livrate. Tot în 2019 au fost vândute 1,9 milioane de PC-uri au fost vândute, în creștere cu 21,4%. Tabletele au înregistrat o creștere de 10%, echivalentul a 10 milioane de unități expediate, accesoriile HUAWEI 272%, ceea ce înseamnă 14,6 milioane unități livrate. Cea mai mare creștere se observă în rândul MBB, cu 8 milioane de unități livrate și o creștere de 400%.