Hoon Seol, noul președinte Samsung Electronics România și Bulgaria: Filiala de aici va deveni printre cele mai bune la nivel global

Hoon Seol este noul președinte al Samsung Electronics România și Bulgaria, în locul lui Hun Lee. Noul președinte, Hoon Seol, a precizat că se ghidează în activitatea profesională după trei principii, care de altfel sunt importante și pentru Samsung: comunicare eficientă, luarea asumată de decizii și ducerea la bun sfârșit a sarcinilor la timp. În timpul liber, îi place să asculte muzică, să citească, să joace basketball și golf, precum și să meargă la sală.

Hoon a absolvit Universitatea din Coreea în 1996, an în care s-a alăturat echipei Samsung Electronics. În ultimii 24 de ani, a fost responsabil de departamentul Domestic Sales din Coreea, dar și din alte regiuni precum Asia de Sud-Vest și Sud-Est, Orientul Mijlociu și Nordul Africii.

În 2018 a fost numit Corporate Vice President și șef al grupului TV Regional Product Management pentru Africa de Nord-Est și China în departamentul de marketing global, divizia de televizoare.

Sunt onorat și entuziasmat că preiau conducerea Samsung România și Bulgaria, o filială care a avut rezultate foarte bune în ultimii ani și care are în continuare un potențial de creștere extraordinar. Am încredere că, împreună cu echipa de aici cu care de abia aștept să lucrez, Samsung România și Bulgaria va deveni una dintre cele mai bune filiale atât la nivel european, dar și global”, a declarat Hoon Seol, noul președinte Samsung Electronics România și Bulgaria. 

Samsung va investi în domeniul securităţii datelor, pentru că un mediu sigur pentru toți utilizatorii este una dintre cele mai importante priorități ale companiei. Mai mult decât atât, tehnologii precum AI, IoT și 5G vor avea un impact profund asupra societății, precum și a spațiului în care ne desfășurăm activitatea.

În cursul acestui an, Samsung își propune să își consolideze poziția strategică în domeniul inteligenţei artificiale și să ofere o nouă generație de experiențe imersive, personale și inteligente.