Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

Ziua mondială a fotografiei

În 2019 sărbătorim 180 de ani de la obţinerea primului brevet pentru realizarea fotografiei (primul procedeu fotografic din 1839) în cadrul Zilei mondiale a fotografiei aniversată la 19 august, precizează Agerpres. De la începutul secolului al XIX-lea, fotografia a devenit un mod de exprimare tot mai important şi apreciat de tot mai mulţi oameni din întreaga lume.

O fotografie are capacitatea de a surprinde un loc, o experienţă, o idee, un moment în timp, consacrându-i-se zicala „o imagine valorează o mie de cuvinte„. Fotografiile pot transmite un sentiment mai rapid, uneori, şi chiar mai eficient decât o pot face cuvintele. O fotografie poate face privitorul să vadă lumea aşa cum o vede fotograful. Fotografiile chiar transcend trecerea timpului – o fotografie de acum o sută de ani poate fi, încă, la fel de apreciată în prezent, aşa cum era atunci. O fotografie făcută mâine, poate fi la fel de apreciată de alţii peste o sută de ani, potrivit www.worldphotographyday.com, citat de Agerpres.