Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen

Webex Hologram, soluția Cisco de Realitate Augmentată pentru întâlniri

Cisco a prezentat la evenimentul WebexOne 2021 un nou produs dedicat colaborării în sistem hibrid, denumit Webex Hologram, pe care îl poziţionează drept singura soluție de colaborare în timp real din industrie care foloseşte căști de realitate augmentată şi funcționalități Webex pentru întâlniri cu holograme 3D imersive.

Potrivit Cisco Hybrid Work Index, 64% dintre angajați declară că opțiunea de a lucra de la distanță influențează în mod direct decizia de a rămâne la un anumit loc de muncă sau de a-l părăsi. Totuși, sistemul hibrid de lucru reprezintă o provocare pentru echipele care desfășoară activități practice, cum ar fi proiectare sau training cu obiecte fizice. Oficialii Cisco susţin că prin Webex Hologram, participanții pot interacționa acum în moduri care înainte erau posibile doar în persoană.

„Webex Hologram este un instrument important pentru inginerii, piloții și echipajele noastre, în procesul de reimaginare a sporturilor hibride și de suport oferit echipelor noastre pe pistele din întreaga lume. În loc să trimitem un tehnician la echipa de curse sau să explicăm procedurile prin imagini plate, cu ajutorul tehnologiei Hologram putem arăta imediat o componentă a motorului din orice unghi, putem transmite dimensiunea și să oferim instrucțiuni despre asamblare și utilizare, ca și cum am fi acolo în persoană – economisind în același timp multe ore de călătorie.”, explică Zak Brown, CEO McLaren Racing.

Capabilități Webex Hologram expuse într-un comunicat de presă al Cisco:

  • Tehnologie imersivă, aflată deja în uz: Spre deosebire de experiențele de colaborare 2D și virtuale existente pe piață astăzi, Webex Hologram oferă senzația de co-prezență datorită hologramelor foarte precise, în timp real, ale oamenilor. Pentru participanți, experiența devine mai interactivă și mai realistă, spre deosebire de utilizarea avatarurilor.
  • Partajare de conținut fizic și digital: Cu Webex Hologram, prezentatorul poate partaja atât conținut fizic, cât și digital, care le permite utilizatorilor să lucreze împreună și să colaboreze cu adevărat. De exemplu, în cazul unui producător auto, participanții pot interacționa cu un prototip fizic al unui vehicul care este prezentat prin intermediul experienței AR (realitate augmentată), îl pot examina și oferi feedback cu privire la motor și șasiu. De asemenea, în timpul experienței pot fi partajate randări sau alt conținut digital.
  • Experiență multi-dimensională pentru mai mulți utilizatori: Suport pentru o experiență de prezentare „1: many”, care permite participarea de la distanță a mai multor utilizatori. Fiecare utilizator are parte simultan de o experiență multi-dimensională, spre deosebire de alte oferte care limitează utilizarea la vizualizări dintr-un singur unghi.
  • Compatibilitate: Webex Hologram este compatibil cu căștile AR din industrie, cum ar fi Magic Leap și Microsoft HoloLens.