Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Undelucrăm.ro: în 2022 investim în machine learning și user experience pentru a dezvolta serviciul de recrutare online

Undelucram.ro, care se poziţionează drept cea mai mare comunitate online din România dedicată angajaţilor, vizează ca în anul 2022 să aibă în platformă peste 1,7 milioane de membri.

Platforma Undelucram.ro a fost lansată în 2011 de către Costin Tudor şi are în prezent peste 750.000 de utilizatori. De asemenea, începând cu 2019, compania s-a extins regional în Grecia, Ungaria, Cehia, Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria și Polonia.

 “Am observat că utilizatorii noștri vor să știe cât mai mult despre angajatori (mediu de lucru, oportunități de carieră, salarii și beneficii) și, totodată, vor ca aceștia să se implice, să răspundă recenziilor sau întrebărilor candidaților de la interviuri. Punem tot mai mult accentul și pe serviciul nostru de căutare de joburi. Startul acestei repoziționări este România, dar vom face acest pas în fiecare țară în care suntem prezenți pe măsură ce cresc și celelalte platforme locale”, a declarat Costin Tudor, CEO și fondator al Undelucram.ro.

Printre noutățile Undelucram.ro se regăsește și un concept nou pe piața din România, care oferă candidaților posibilitatea de a aplica la companiile de interes pentru ei chiar și când acestea nu au încă pozițiile potrivite deschise.

“Un avantaj care susține această direcție este faptul că avem foarte multe date despre utilizatori (candidați, angajați, angajatori), iar algoritmul platformei aduce în față informații de interes pentru fiecare dintre părți. Este un algoritm care se bazează pe machine learning și procesează în timp real datele pe care le avem. De aceea, în 2022 vom investi foarte mult în acest algoritm, dar și în experiența utilizatorului. Pentru anul viitor vizăm dezvoltarea platformelor în toate țările în care suntem prezenți, în privința numărului de utilizatori, recenzii, joburi listate, aplicanți la joburi și la companii. De asemenea, vrem să ne extindem și în șase țări noi din regiunea arabă”, precizează Costin Tudor.

Oficialii Undelucram.ro consideră că principalul diferențiator față de alte platforme de joburi este cantitatea foarte mare de informații care a fost creată cu ajutorul membrilor comunității.

“Utilizatorii se pot informa, pot găsi recenzii de la angajați și candidați, pot găsi intervale salariale și informații despre extra-beneficii, au la dispoziție un comparator de salarii (Salariometru) prin care își pot raporta salariul cu alți angajați de pe aceeași poziție, au acces la comunitatea colaborativă Cumlucram.”, explică Costin Tudor.

În prezent, Undelucram are înregistrate peste 300.000 de CV-uri și estimează că în 2022 va ajunge la 1 milion de CV-uri în baza de date. Cele mai multe CV-uri ale platformei sunt pentru domeniile IT&C, BPO&servicii, bancar, retail, producție industrială și producție de bunuri de larg consum.

Utilizatorii Undelucram.ro sunt în general persoane între 24-35 de ani, iar aproximativ 11% sunt studenți.