WATCH GT 3, un smartwatch personalizabil, de la 1199 lei

Noul smartwatch HUAWEI WATCH GT 3 este disponibil în două dimensiuni – 46 mm și 42 mm, ambele versiuni având un design asemănător ceasurilor tradiționale. Modelul de 46 mm este disponibil în 2 variante, cu brățară de oțel inoxidabil, la 1.499 lei, și cu brațară sport, din elastomer, la prețul de 1.199 lei. Modelul de 42 mm poate fi găsit, de asemenea, în 2 variante, cu brățară metalică Milaneză, la 1.399 lei și brațară din piele, la 1.199 lei. Ambele modele sunt ușoare (42,6 g și respectiv 35g.

Până pe 7 decembrie, cei care comandă ceasuri HUAWEI WATCH GT 3 primesc și o pereche de căști FreeBuds 4i.

Carcasa frontală a seriei HUAWEI WATCH GT 3 este fabricată din oțel inoxidabil, care este ușoară și puternică, rezistentă la căldură și la frig. Carcasa din spate este confecționată din fibre de polimer.

Comparativ cu generația anterioară de 1,3 inch, HUAWEI WATCH GT 3 oferă o suprafață de ecran mai mare pentru ambele versiuni. Sticla curbată 3D, ultra-clară, oferă o vedere amplă asupra fiecărui punct de focalizare.

Pentru prima dată în istoria seriei GT, WATCH GT 3 vine cu o coroană rotativă și feedback tactil.

Noul smartwatch dispune de fețe personalizate de ceas, fiind disponibile pentru descărcare peste 10.000 de  astfel de teme. În plus, utilizatorii pot alege dintr-o varietate de curele ușor de schimbat, inclusiv curea din oțel inoxidabil, curea fluoroelastomer, curea din piele și curea Milaneză proiectată exclusiv pentru HUAWEI WATCH GT 3 42mm.

În Seria HUAWEI WATCH GT 3, versiunea de 46mm suportă durata de viață a bateriei de până la 14 zile, în timp ce 42mm oferă o durată de viață a bateriei de 7 zile, utilizat zilnic.

WATCH GT 3 asigură încărcarea wireless rapidă cu stații de încărcare wireless și bănci de putere fără fir. În plus, este echipat cu soluție inversă de încărcare fără fir, astfel încât utilizatorii pot folosi smartphone-ul Huawei pentru a încărca rapid ceasul fără a fi nevoie să transporte un încărcător.

HUAWEI WATCH GT 3 dispune de noua tehnologie de monitorizare a ritmului cardiac TruSeenTM 5.0+, care permite monitorizarea ritmului cardiac și SpO2 cu o precizie și mai mare, atât în timpul antrenamentelor, cât și pe toată durata zilei și a nopții, precizează oficialii chinezi. Mai mult decât atât, noul smartwatch are o carcasă proiectată ergonomic 2.5D, cu sticlă lustruită și curbată cu atenție, care se potrivește formei osului încheieturii.

Dispune de monitorizarea SpO2 pe tot timpul zilei și detectarea temperaturii corpului. Combinat cu monitorizarea ritmului cardiac 24/7, acordă atenție respirației, stresului și ciclului menstrual. Tehnologia HUAWEI TruSleepTM 2.0 de monitorizare a somnului oferă date extinse și sute de sugestii pentru îmbunătățirea calității somnului utilizatorilor.

HUAWEI WATCH GT 3 oferă peste 100 de moduri de antrenament, inclusiv 18 moduri de antrenament profesionale, astfel încât utilizatorii să poată explora diferite sporturi. În plus, oferă planuri de formare personalizate în funcție de starea fizică a utilizatorului și obiceiurile de exerciții fizice. În timpul antrenamentului, smartwatch-ul poate efectua în timp real memento vocal al obiectivelor setate și  poate oferi feedback cu privire la progresul antrenamentului.

Watch GT 3 este compatibil cu 30 de aplicații, inclusiv diverse aplicații de fitness.