Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

VIDEO Vlad DOICARU, Huawei @ GALA DIGITAL TRANSFORMATION 2023: Asistăm la schimbarea modelelor de business prin apariția unei noi categorii de produse și servicii, green premium. Noi pregătim 6G și am lansat deja un telefon care permite conexiuni prin satelit

Vlad DOICARU, Public Affairs & Government Relations – Huawei Technologies @ GALA DIGITAL TRANSFORMATION by COMUNICAȚII Mobile 2023, organizată de Digital Transformation Council, pe 8 decembrie 2023 și moderată de Ion Vaciu și Roxana Onea.

HUAWEI – DX TELCO & ENERGY AWARD 2023

Vă mulțumesc pentru invitație și pentru premiu, este o onoare pentru mine să fiu prezent aici în această seară, felicitări pentru tenacitatea din ultimii 25 de ani pe piața media.

Și Huawei a împlinit recent 20 de ani de prezență pe piața românească.

Foto: Cristi Chivu

Antevorbitorii mei au pomenit de 6G și de comunicații prin satelit. Huawei este în avangarda tehnologiei 6G, prin cercetările efectuate în laboratoarele companiei.

VIDEO

În privința comunicațiilor prin satelit, Huawei a lansat în China, în premieră, un telefon care permite conexiuni prin satelit, și anume Mate 60 Pro, care a avut succes pe piața din China după lansarea din august 2023.

În privința comunicațiilor prin fibră optică, noi am pornit de la 1 Gb și am ajuns la 50 Gb prin intermediului unei conexiuni de acest tip.

Un studiu recent arată că schimbările climatice vor impacta afacerile, fie că sunt digitale, fie că nu, și strategiile de marketing și promovare.

Efectuat în 17 state, studiul a scos în evidență că pentru 80% dintre respondenți schimbările climatice sunt preocuparea numărul 1 pentru ei.

Studiul a mai arătat că, în viitor, respondenții vor lua în calcul atunci când vor face o achiziție dacă furnizorul are sau nu o politică de energie verde și de decarbonizare.

40% dintre respondenți au spus că ar plăti mai mult pentru un produs green, practic vorbim de o nouă categorie de produse și servicii, și anume green premium, concept care va aduce mai mult business companiilor. Concret, vom asista la schimbarea modelelor de business, în sensul că partea de climă și protecție a mediului înconjurător va conta foarte mult în viitoarele decizii de cumpărare ale clienților.

Închei cu o mică parabolă. Într-un dialog din 2011 între Radu Cosașu și Andrei Pleșu, acesta din urmă l-a întrebat pe Radu dacă pierde ceva dacă nu se uită la meciurile de fotbal. Iar Radu Cosașu a răspuns: Andrei, nu pierzi nimic, dar eu câștig enorm de mult dacă mă uit. Vă las pe dvs să faceți analogia cu firma pe care o reprezint.