Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

Vivacom lansează prima rețea 5G în Bulgaria, România încă mai visează la 5G la nivel național în toate orașele

Acoperirea 5G este disponibilă în zonele urbane centrale din toate cele 27 de mari orașe din țară. Operatorul bulgar Vivacom a lansat oferta comercială de servicii și rețea 5G la sfârșitul lunii septembrie 2020, conform 5G Observatory.

Bulgarii nu s-au angajat față de nimeni că blochează dezvoltarea tehnologiei 5G, un driver crucial în dinamizarea Noii Economii de tip 4.0, pe când România a fost prima țară din lume (urmată de Polonia), dar și din fostul lagăr comunist care a semnat cu SUA un memorandum prin care bloca accesul tehnologiilor jucătorului Huawei în instalarea soluțiilor 5G. Acum, după alegerile din SUA, când viitorul guvern american își va reafirma colaborarea cu China, România va rămâne în dublă ipostază „de fazan”: pe de o parte față de partenerul strategic de la Vest, fiind considerată o credulă obedientă care-și periclitează economia de dragul unor ajutoare externe, îndelung așteptate, însă niciodată furnizate; pe altă parte, față de prietenul istoric de la Est, China, căreia România i-a întors de multe ori spatele în ultimii 20 de ani, de când Marea Republică a ajuns un lider global…

Cum au reuşit bulgarii să construiască o reţea 5G la nivel naţional, dar România nu?
Operatorul telecom din Bulgaria folosește partajarea dinamică a spectrului pe rețeaua existentă 4G, ajungând la o acoperire 5G în toate zonele urbane centrale din toate cele 27 de mari orașe din țară. Comparativ cu România, Bulgaria este o țară mai mică, desigur, dar efortul tehnologic al vecilor noștri trebuie apreciat la justa lui valoare.

Vivacom oferă gratuit 30 GB pe lună clienților săi și un terminal mobil 5G compatibil pentru a testa noua tehnologie, până la sfârșitul anului 2020. Aceasta este prima etapă a introducerii noii tehnologii în țara vecină. A doua etapă vizează extinderea acoperirii și creșterea vitezei 5G prin achiziționarea de frecvențe în benzile de 700 MHz și 3,6 GHz, din momentul când acestea vor fi alocate de către reglementatorul pieței telecom, ARN, din Bulgaria.