Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Cognizant Softvision România a angajat peste 400 de softişti anul acesta, ajungând la 2.000

Cognizant Softvision a ajuns la 2.000 de angajați în România, dintre care peste 400 de ingineri software au fost angajaţi de la începutul acestui an. Totodată, compania a deschis și noi studiouri în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Baia Mare.

A ajunge la 2.000 de angajați este o etapă importantă și un indicator puternic al angajamentului nostru față de creșterea în România, în special într-un an în care ne-am confruntat cu toții cu situația COVID-19. Am trecut la un model de business 100% cu munca de la distanță de la începutul pandemiei și intenționăm să continuăm să operăm în acest mod și să fim atenți la sănătatea și bunăstarea angajaților noștri, atât timp cât situația o impune. Am implementat un “work from home journey”, prin care încercăm să stăm conectați, constant, în mediul virtual”, a declarat Mihai Constandiș, Country Manager, Head of Eastern Europe Studios, Cognizant Softvision.

Cognizant Softvision România și-a extins business-ul cu peste 40 de clienți noi în ultimele zece luni, din domenii precum servicii financiare, asistență medicală, educație și industrii de bunuri de larg consum, business-uri care caută să-și îmbunătățească ofertele digitale, în special în urma COVID-19, precizează oficialii companiei.