Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

Microsoft Tech Day 2020 va fi online şi vizează inovaţia şi transformarea digitală

Microsoft România organizează cea de-a patra ediție a Microsoft Tech Day între 24-26 noiembrie 2020, un eveniment tech pe care compania îl poziţionează ca fiind cel mai mare al anului. Detaliile despre înscriere și agendă sunt disponibile aici.

Ediţia de anul acesta se va desfășura online și va reuni lideri din industria de hi-tech, care vor prezenta noutăți din zona transformării digitală și inovației prin tehnologie. Experții (în dezvoltarea de software, securitate, arhitectură și IT) prezenți la eveniment vor prezenta noutățile din domeniul hi-tech și vor aborda subiecte diverse (de la amenințările cibernetice, la cele mai recente soluții dezvoltate de Microsoft, precum Azure Synapse sau noutățile disponibile în platforma Microsoft .NET5) prin sesiuni  hands-on, demo-uri tehnice și studii de caz.

Inovația prin tehnologie și transformarea digitală definesc astăzi evoluția mediului de afaceri, fiind două componente importante ale redresării economice, atât pe plan local, cât și internațional. Microsoft investește anual aproximativ 16 miliarde de dolari în activitățile de cercetare și dezvoltare. Prin produsele și soluțiile sale, compania își propune să contribuie la redresarea economică globală, cu atât mai mult în contextul în care pandemia COVID-19 a accelerat transformarea digitală.

Pe parcursul conferinţei, Microsoft România va pune accent şi pe necesitatea dezvoltării abilităților digitale în societate.

Printre speakerii ediției de anul acesta se numără Violeta Luca, General Manager Microsoft România, Jonathan Woodward (Azure Business Group Lead, Microsoft Central Eastern Europe), Hrvoje Klapan (Modern Work Business Group Lead, Microsoft Central Eastern Europe), Paula Januszkiewicz (CEO CQURE și Security Expert, Microsoft MVP, Radu Vunvulea (Group Head of Cloud, Endava, Microsoft MVP) și Ciprian Jichici, General Manager (Genisoft, și Chief Data Scientist, Solliance).

Evenimentul va fi structurat pe trei zile, după cum urmează:

  • Ziua 1: #AppInnovation

Radu Vunvulea va aduce în atenția participanților subiectul privind bunele practici în utilizarea celor mai noi aplicații, ținând cont de restricțiile impuse de modelul de business sau de buget, precum și cele de ordin tehnic. 

  • Ziua 2: #Data & #ArtificialIntelligence

Jonathan Woodward va vorbi despre importanța procesării corecte a datelor colectate, arătând diverse modalități prin care această resursă poate contribui la creșterea și dezvoltarea unei afaceri.

Ciprian Jichici va explica modul în care o companie poate să-și dezvolte soluții personalizate de Machine Learning, utilizând serviciile de procesare a datelor și de securitate, disponibile prin intermediul Azure Machine Learning.

  • Ziua 3: #Security & #Management

Hrvoje Klapan va aduce în discuție ultimele trenduri vizând securitatea cibenetică, explicând și felul în care Microsoft alege să abordeze aspectele care țin de acest subiect.

Paula Januszkiewicz va aborda, de asemenea, subiectul atacurilor cibernetice, aducând în atenția participanților importanța securizării infrastructurii IT, cu scopul de a înțelege mai bine amenințările de securitate.