Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

VIDEO Conferința eLEARNING 2021: Mihail MIHAILOVICI, HYPERMEDIA: Platforma românească HyperTalk Education pentru învățământ online și hibrid are 5 module: clasă virtuală, bibliotecă virtuală, laborator, evaluare și realizare de conținut.

Mihail MIHAILOVICI, Chief Commercial Officer, HYPERMEDIA @ eLEARNING CONFERENCE 2021 (Edu Tech – Formare – Recalificare – Transformare Digitală), organizată de DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTV.ro pe 23 aprilie 2021, de Ziua Internațională a Cărții, a Drepturilor de Autor și de Ziua Bibliotecarului din România.

Vreau să vă prezint o soluție românească pentru domeniul educației online, realizată de HyperMedia din Cluj-Napoca. Platforma se numește HyperTalk Education.

Contextul actual este unul deosebit și pune presiune foarte mare pe procesul de digitalizare a multor domenii, iar învățământul este profund afectat de acest fenomen.

Printre provocările pe care noi le-am identificat aș enumera viteza cu care se succed schimbările, nemaiîntâlnită până acum. 

Trebuie să ne adaptăm foarte rapid. Modul tradițional de predare este deja de domeniul trecutului. Acum este predominant online și toate estimările arată că în perioada post-pandemie va rămâne într-o pondere foarte mare online.

Hypermedia-HyperTalk_Education_23apr2021_1

De asemenea, trecem printr-un proces de adaptare la noile instrumente, la noul context. Adaptarea este mai ușoară pentru elevi și studenți, pentru că aceștia sunt mult mai permisivi la a învăța lucruri noi în domeniul tehnologic, dar este mai dificil pentru profesori.

Evident că toți actorii care participă la actul educațional trebuie să fie familiarizați cu noile instrumente pentru a avea un proces eficient.

Totodată, performanța este profund afectată de modul în care sunt adoptate instrumentele noi. Nu putem să ignorăm acest lucru. 

Schimbarea aceasta este obligatorie, nu este opțională, cu toții știm că nu avem de ales dacă să facem sau nu aceste schimbări.

Unii oameni aduc în discuţie întoarcerea la învățământul tradițional. Vom vedea dacă este posibil, în cele mai multe cazuri componentă online va rămâne semnificativă.

Avem o resursă care este limitată, respectiv timpul, care trece și nu-l mai putem recupera sau cumpăra. În opinia noastră, această pierdere înseamnă costuri sociale viitoare. 

Conferinţa eLEARNING 2021 aduce pe masa de discuţii şi aspecte legate de analfabetismul funcțional, care afectează multe domenii. Dacă nu reușim să ne adaptăm rapid noilor condiții, acest fenomen va crește, iar impactul social va fi, evident, semnificativ.

Aş pune accent pe motivarea actorilor din actul educațional, care trebuie să facă aceste schimbări, să se adapteze. S-a pus foarte mult accent pe diverse strategii, tool-uri sau metodologii. Cred că trebuie să umblăm şi la motivație. Fără o motivație corespunzătoare, toți acești actori nu vor performa în noul sistem.

Cine este HyperMedia Cluj-Napoca?

HyperMedia Cluj-Napoca a fost înființată în anul 2006, în Cluj-Napoca. Firma are capital româno-elvețian, a ajuns la 50 de angajați în 2020 și este specializată în proiecte de transformare digitală, respectiv soluții de colaborare video, mobilitate multimedia, cloud computing, IoT, big data şi Machine Learning.

HyperMedia a dezvoltat în cadrul unui proiect cu finanțare europeană un proiect denumit HyperTalk. Rezultatul acestui proiect, derulat pe o perioadă de 3 ani și finalizat în 2020, este platforma HyperTalk Education. Investiția în platformă a fost semnificativă.

Platforma HyperTalk Education a fost creată special pentru a susține procesul de educație online. Integrează într-o singură soluție funcționalitățile specifice procesului educațional interactiv online cu cele de comunicare și colaborare online. Platforma este accesibilă direct din browser și poate fi instalată în cloud public sau privat. Are cinci module – clasă virtuală, bibliotecă virtuală, laborator, evaluare și realizare conținut.

Procesul de învățare, atât la copii, cât și la adulți, este foarte strâns dependent de motivarea pe care o are persoana respectivă.

Platforma are o interfață prietenoasă, fiind disponibilă atât în limba română, cât și în limba engleză, poate fi folosită în sistemul de învățământ online și hibrid, poate prelua și rula conținut din surse externe și poate exporta conținut.

Platforma rulează pe Android și iOS. Comunicarea este sigură și securizată. Accesul este posibil printr-un sistem de autentificare cu parolă și username. Suportul este în limba română şi asigurăm demo și perioade de test.