Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Vertiv se listează la Bursa din New York

Vertiv Holdings LLC („Vertiv”), o companie din portofoliul Platinum Equity şi furnizor global de infrastructură digitală critică şi soluţii de continuitate, a anunţat că devine o companie tranzacţionată public printr-o fuziune cu GS Acquisition Holdings Corp, o companie de tip SPAC, co-sponsorizată de un afiliat al The Goldman Sachs Group, Inc. şi David M. Cote. Dl. Cote, CEO al GSAH şi fost Preşedinte executiv al Consiliului de administraţie şi CEO al Honeywell, va ocupa funcţia de Preşedinte executiv al Vertiv. Echipa de management existentă a Vertiv va continua să fie condusă de CEO-ul Rob Johnson, cu o experienţă de 30 de ani în industrie. Se estimează că tranzacţia va fi finalizată în primul trimestru al anului 2020, iar la închidere acţiunile Vertiv vor fi tranzacţionate sub simbolul NYSE: VRT.

Compania Vertiv furnizează servicii hardware, software, analitice şi în curs de derulare, având operaţiuni în peste 130 de ţări. Portofoliul companiei de soluţii pentru managementul energiei electrice, energiei termice şi IT, împreună cu soluţiile şi serviciile pentru răcire şi infrastructura IT, care cuprind soluţii de la cloud până la reţele edge, a generat un profit de aproape 4,3 miliarde USD în 2018.