UniSystems implementează Contractul-cadru DIGIT-TM al Comisiei Europene

UniSystems se numără printre câștigătorii contractelor-cadru DIGIT-TM ale Comisiei Europene, lotul 1, lotul 2, lotul 3 și lotul 4 pentru furnizarea de servicii de dezvoltare, consultanță și suport în domeniul sistemelor informatice. „Suntem extrem de fericiți să anunțăm încă o reușită spectaculoasă a companiei noastre cu un client de prestigiu, cum este Comisia Europeană. Extinderea și complexitatea proiectelor puse în aplicare în numeroase instituții și agenții din Europa cu diverse nevoi tehnice și operaționale reprezintă atât o provocare, cât și o oportunitate care va consolida poziția noastră pe piața instituțiilor europene”, precizează Yiannis Loumakis (foto), Directorul executiv al UniSystems.

DIGIT-TM, în prezent cel mai mare contract-cadru din cadrul Comisiei Europene, are la bază o procedură comună de achiziții care va acoperi furnizarea serviciilor IT atât Comisiei Europene, cât și organizațiilor UE participante, cum ar fi Agenția Executivă pentru Consumatori, Sănătate, Agricultură și Alimentație (CHAFEA), Agenția Executivă pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii (EASME), Agenția Executivă a Consiliului European pentru Cercetare (ERCEA), Agenția Executivă pentru Inovare și Rețele (INEA) și Agenția Executivă pentru Cercetare (REA).

UniSystems și partenerii săi din cadrul consorțiului vor oferi o gamă largă de servicii de sisteme informatice în toate locațiile Comisiei Europene și ale instituțiilor UE participante incluzând Bruxelles, Luxemburg, Ispra (Italia), Sevilla (Spania), Petten (Olanda), Comitatul Meath (Irlanda) și Karlsruhe (Germania).

Durata contractelor-cadru este de patru (4) ani, iar valoarea totală maximă este estimată la 1.134.251.967 €.

Despre UniSystems

UniSystems, un partener strategic TIC de lungă durată pentru instituțiile financiare, organizațiile publice, operatorii de telecomunicații, întreprinderile și instituțiile din regiunea europeană, oferă soluții integrate și servicii cu valoare adăugată din 1964. În prezent, compania investește substanțial în perspectiva sa europeană și deține un palmares de invidiat în gestionarea de proiecte IT complexe și critice în peste 25 de țări prin filialele sale din Belgia, România, Luxemburg și Italia.

www.unisystems.com