Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Tesla deschide în România cel mai mare showroom independent din Europa de Sud-Est

Teslounge Bucharest deschide primul showroom independent din România dedicat mașinilor Tesla, unde din luna martie va fi disponibil, în premieră naţională, modelul Tesla Y. Showroom-ul este situat pe strada Șoseaua Fabrica de Glucoză nr. 6-8, sector 2 şi va fi deschis pentru public din 22 februarie.

Are o suprafață de peste 250 de metri pătrați și este cel mai mare din Sud-Estul Europei.  

Mă bucur că am reușit, prin intermediul Teslounge, să aducem pe piața din România mașini Tesla și să facem posibilă achiziția direct din showroom a acestor modele. Scopul nostru este să oferim publicului din țară aceste autovehicule, care sunt atât de râvnite la nivel internațional, dar și să susținem procesul de achiziție. Acum, cei interesați de un model Tesla pot veni la showroom și pot testa mașinile. Oferim clienților noștri asistență pe tot traseul de cumpărare, de la test-drive și până la serviciile de service.”, a declarat Vlad Măcelaru, Director de marketing și vânzări, Teslounge Bucharest. (foto)

Teslounge Bucharest este singurul finanțator pentru achiziția de mașini Tesla în România.

Pentru 2021, Teslounge Bucharest estimează că va finanța achiziția a cel puțin 300 de autovehicule marca Tesla în România.

În cazul automobilelor electrice, în 2020 au fost înmatriculate peste 2.800 de unități în România. Dintre acestea, peste 50 de autovehicule au fost marca Tesla. Oficialii Teslounge Bucharest susţin că un factor important în creșterea adopției este ecotichetul oferit de statul român, în cuantum de 45.000 lei, sumă record în Europa, care se poate cumula cu prima de casare și bonusurile aferente, în valoare de 10.000 lei. Astfel, clienții pot beneficia de o subvenție totală de 55.000 lei.

Singurul service autorizat Tesla din Uniunea Europeană este în Viena, iar clienții sunt ajutați să trimită mașina în Austria, dacă e necesar.

Compania anunță şi că va instala superchargere în patru orașe: București, Pitești, Timișoara și Sibiu. În prezent, Model 3 este primul automobil electric care a depășit borna de 100.000 unități produse într-un an.