Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

Electronic Arts și Codemasters: creăm un nou lider în categoria jocurilor video de curse

Electronic Arts a finalizat achiziția Codemasters pentru 604 penny (aproximativ 8,37 dolari americani*) în numerar pentru fiecare acțiune, în valoare totală de 1,2 miliarde de dolari*. Oficialii celor două companii sunt de părere că această asociere va permite o creștere accelerată pentru unele dintre cele mai mari și populare titluri din lume, cum ar fi Formula 1®, Need for Speed, DIRT, DiRT Rally/WRC, GRID, Project CARS, Real Racing și multe altele.

Francizele Codemasters, Formula 1®, DIRT, DiRT Rally, GRID și Project CARS, vor sta alături de franciza Need for Speed de la Electronic Arts, jocul pentru mobil Real Racing și titlurile EA SPORTS.

Francizele Codemasters vor avea acces la rețeaua Electronic Arts de peste 430 de milioane de jucători și servicii de abonare la multiple platforme. Electronic Arts aduce, de asemenea, capacități de deep data și analiză echipelor Codemasters.