Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Telekom Romania Mobile aduce cea de a doua generație a smartphone-urilor 5G T Phone

Telekom Romania Mobile aduce noi modele atât pentru T Phone, cât și pentru T Phone Pro. Cu noi culori – „Moonlight Blue” (T Phone Pro) și „Dusty Grey” (T Phone), mai multă memorie ROM, NFC pe T Phone, o cameră frontală actualizată pe T Phone și Android 13 pe ambele dispozitive, noile modele T Phone pot fi achiziționate împreună cu abonamentul Nelimitat 10, cu o rată de 3 euro pe lună, TVA inclus. Noile modele T Phone Pro sunt incluse la abonamentul Nelimitat 15, pentru clienții care încheie un contract pentru 24 de luni prin portare de la abonament din altă rețea.

„Susținem, alături de Grupul Deutsche Telekom, demersul de a facilita accesul la tehnologia 5G a cât mai multor români, aducând pe piață noi smartphone-uri 5G, cu design premium, dar la un preț foarte convenabil”, precizează Andreea Cramer, Director Executiv Comercial Telekom Romania Mobile.

Noile T Phone și T Phone Pro sunt disponibile la achiziție prin canalele de vânzare ale companiei, inclusiv pe website-ul oficial, începând cu 24 august 2023.

Noile terminale 5G vor fi disponibile pe piețele din România, Austria, Croația, Cehia, Germania, Ungaria, Muntenegru, Macedonia, Polonia, Slovacia și SUA.