Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Breaking News: ANCOM scoate în mare viteză documentaţia pentru licitaţia 5G pentru consultare publică, după cel puţin trei ani de amânare parlamentară a adoptării Codului european al Comunicaţiilor electronice în legislaţia românească. Aşteptăm reacţiile pieţei!

ANCOM a publicat spre consultare publică toate documentele pentru licitația de spectru radio (5G) pe care speră că o va desfășura în următoarele luni.

Factori aleatori de la amânarea legislativă, la blocajele politico-militare au dus la acest rezultat în coadă de peşte, când autorităţile de reglementare trebuie acum să aştepte acum o decizie grea din partea operatorilor telecom interesaţi de resursele de spectru. Când toate multinaţionalele au intrat în regim de tăiere a bugetelor, după cum a anunţat-o public Facebook zilele trecute, reprezentanţele locale ale operatorilor telecom ar trebui să facă un efort financiar deosebit ca să investească mari sume în plină buză a crizei energetice globale.

Apreciem, totuşi, că pe ultima sută de metri înainte de declanşarea crizei globale din toamna lui 2022 România va putea avea cel puţin 4 candidaţi la resursele de spectru disponibile, respectiv Orange, Vodafone, Telekom Mobile şi Digi. Dacă licitaţia era organizată acum 2 ani, ţara noastră era astăzi în vârful evoluției tehnologice globale din domeniul telecom, internetului industrial şi în dezvoltările din Internet of Things, companiile evoluate dorindu-şi noul tip de conectivitate care permite viteze sporite, securitate ridicată şi aplicaţii apropiate de „real time”, inteligenţă artificială şi edge computing.

Întreaga documentație ANCOM pe această temă poate să fie consultată aici:
Titlu: Proiect de hotărâre privind stabilirea cuantumului valorii minime a taxei de licenţă pentru acordarea unor drepturi de utilizare a frecvenţelor radio disponibile în benzile de 700 MHz, 1500 MHz, 2600 MHz şi 3400-3800 MHz, precum şi a condiţiilor de plată a taxei de licenţă.
Data la care documentele au fost supuse consultării publice: 13 iulie 2022
Data limită pentru primirea observațiilor: 27 iulie 2022

Proiect_HG_taxa_de_licenta1657713059

NF_HG_taxa_de_licenta1657713059

Titlu: DOCUMENTE PROCEDURA DE SELECȚIE privind procedura de selecţie pentru acordarea unor drepturi de utilizare a frecvenţelor radio în benzile de 700 MHz, 1500 MHz, 2600 MHz şi 3400-3800 MHz (perioada de consultare: 2022.07.13 – 2022.08.10)

Observații: Toate observațiile primite în perioada de consultare publică urmează a fi scanate și publicate pe pagina de internet a ANCOM, ca parte a procesului de consultare publică. Publicarea răspunsurilor primite în perioada de consultare publică va avea loc odată cu publicarea sintezei observațiilor. Nu este permisă marcarea ca secret comercial a opiniilor generale transmise cu ocazia procesului de consultare publică. Respondenții sunt invitați să limiteze, pe cât posibil, pasajele care pot face obiectul asigurării unei protecții, cu titlu de secret comercial. ANCOM își rezervă dreptul de a declasa, din oficiu, elemente informative care, prin natura lor, nu dezvăluie secrete comerciale.
Data la care documentele au fost supuse consultării publice: 13 iulie 2022
Data limită pentru primirea observațiilor: 10 august 2022