Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

50% reducere în primele 9 luni, la portarea în rețeaua mobilă DIGI, între 21 august – 10 septembrie 2023

DIGI oferă reduceri de 50% pentru primele 9 luni consecutive de abonament, la portarea în rețeaua mobilă DIGI, atât din prepaid, cât și din postpaid, prin noua campanie de toamnă „Back to School”, în perioada 21 august – 10 septembrie, la contractarea abonamentelor Nelimitat, cât și Optim 3, respectiv Optim 2. Promoția se aplică doar la încheierea contractelor de telefonie mobilă pentru o perioadă de 24 de luni, iar clienții pot opta fie pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului lunar, fie pentru achiziționarea unui telefon, în 24 de rate fixe DIGI, cu avans 0, această din urmă facilitate fiind disponibilă doar pentru cei care dețin minimum un serviciu fix DIGI.

Oferta poate fi activată atât pe site-ul DIGI.ro, campania fiind disponibilă în pagina principală sau din contul de client, cât și în magazinele operatorului.