Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

tbi bank semnează un parteneriat cu platforma ucraineană de educație GoIT, cu finanţare online pentru cursuri IT şi rambursarea costurilor dacă nu sunteţi angajaţi ulterior

tbi bank se asociază cu platforma ucraineană de educație tech GoIT, oferind finanțare online, incluzând plăți fără dobândă Buy Now, Pay Later (BNPL) celor care doresc să urmeze studii în domeniul IT.

Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank (foto), punctează faptul că „Accesul la educație este una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă românii, mai ales într-o economie în care costul vieții este în creștere. Domeniul IT are mare nevoie de oameni calificați, iar acest parteneriat vine în întâmpinarea nevoilor acestora, ajutându-i să își eșaloneze costurile în timp, în rate ușor de plătit”.

GoIT este o companie de educație informațională pentru începători, având peste 11.000 de studenți și peste 200 de profesori, se precizează într-un comunicat de presă al organizaţiei. Compania susţine că îi ajută pe cursanți să își găsească un loc de muncă, promițând rambursarea integrală a costurilor cursului Full-Stack dacă aceștia nu își găsesc un loc de muncă în industrie în termen de șase luni de la finalizarea cursului.

„Piața românească de tehnologie a avut o creștere exponențială în ultimii ani, iar nevoia de angajați este mai mare ca niciodată. Suntem siguri că fiecare persoană care termină cursul nostru va găsi un loc de muncă, deoarece avem un model educațional foarte eficient, bazat pe proiecte din lumea reală”, spune Anton Chornyi, CEO, GoIT Group.

Peste jumătate dintre studenți au între 25 și 40 de ani, iar 75% dintre ei nu au studii anterioare în domeniul IT. Publicul principal al GoIT include persoane din diverse domenii, cum ar fi contabili, avocați, profesori, șoferi, manageri și mulți alții.