Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Start-up-ul românesc Tailent intră pe piața din Portugalia cu soluţii RPA

Start-up-ul românesc Tailent, ce militează pentru democratizarea accesului la soluții Robotic Process Automation (RPA), intră pe piața din Portugalia printr-un parteneriat cu furnizorul de soluții integrate de management Winsig, devenind principalul furnizor RPA pentru clienții companiei portugheze din domenii precum finanțe și contabilitate, resurse umane, logistică și distribuție și retail.

Industria RPA a crescut semnificativ în ultimii ani, la scară globală, iar România a devenit un important furnizor global de soluții bazate pe această tehnologie. În acest context, compania Tailent condusă de Mario Popescu (foto stânga) s-a extins la nivel global într-un mod accelerat în 2020 și 2021, intrând pe noi piețe din Europa, America Centrală și de Sud, SUA și Asia prin alianțe strategice, precizează oficialii companiei într-un comunicat de presă.
Compania Winsig are o experiență de peste 10 ani în domeniul soluțiilor software de business în Europa de Vest, creând soluții personalizate, în special în zona de software ERP. Are clienți în Europa, Africa și America de Sud.

Nuno Archer, CEO Winsig (foto dreapta), consideră că „Tailent Automation Platform le va permite clienţilor noştri să aibă mai mult timp pentru a se concentra pe activitățile lor principale și va contribui la creșterea preciziei datelor. Cu ajutorul soluțiilor RPA, din ce în ce mai mulți angajați vor avea mai mult timp pentru activități creative și cu valoare adăugată, lăsând roboții să se ocupe de operațiunile de rutină și redundante”.