R Systems deschide al treilea birou din România, la Craiova, şi recrutează 50 de ingineri până la sfârşitul anului

Compania R Systems, specializată în servicii de tehnologie digitală, deschide un birou în Craiova, unde va recruta peste 50 de ingineri până la sfârşitul anului 2021 ce vor deservi clienţi globali ai companiei, din industriile de telecomunicaţii, tehnologie, financiar-bancar, retail, energie, sectorul public.

Sediul din Craiova este al treilea birou R Systems deschis în România, alături de cele din Bucureşti şi Galaţi. Echipa locală va recruta ingineri Java şi .Net, QA şi arhitecţi, manageri de proiect şi analişti de business pentru proiectele aflate în derulare în zona de cloud computing, migrare în cloud, containerizare, IPA şi AI/ML.

Potrivit oficialilor companiei, business-ul său a crescut cu peste 20% în 2021.

Raluca Rusu, CEO R Systems, Europe, precizează că “Craiova reprezintă o piață competitivă și deosebit de ofertantă, cu ingineri foarte bine pregătiți și două facultăți tehnice de prestigiu. Obiectivul nostru este atragerea de competențe locale și conectarea mediului academic valoros cu mediul de business, în care specialiștii să poată face performanță.

În Europa, R Systems deţine birouri şi în Polonia, Moldova, Marea Britanie şi Elveţia.

Sediul central al R Systems se află în EI Dorado Hills, CA, compania având 16 centre de livrare din întreaga lume. Cei peste 3.000 de angajați din 25 de birouri regionale, deservesc cei peste 1.000 de clienți din telecom, sănătate, tehnologie, banking, producție și industria semiconductoarelor.