Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Start-up-ul Riolitweb a dezvoltat cu 150.000 euro aplicaţia Autodeal pentru gestionarea costurilor şi întreţinerii autoturismelor

Riolit Web, un start-up din Cluj înființat în 2019, susţine că prin aplicația Autodeal, pe care a dezvoltat-o cu o investiţie de 150.000 euro, digitalizează toate procesele generate de deținerea unui autoturism și permite administrarea tuturor programărilor și plăților aferente deținerii unui autoturism.

Autodeal se prezintă drept aplicația din România care integrează cel mai mare număr de servicii și care permite gestionarea aproape integral a costurilor și întreținerii autoturismului. Aplicația permite utilizatorilor setarea de notificări de expirare pentru RCA, ITP, CI și permis de conducere, plata de taxe și amenzi, achiziția de roviniete, achiziția de polițe RCA și Asigurări de Travel.

„Am dezvoltat acest proiect în jurul ideii că o aplicație unică este suficientă pentru ca un utilizator să-și gestioneze aproape integral costurile și întreținerea autoturismului. Ne propunem ca Autodeal să devină cea mai populară aplicație de profil din România și să atingem un număr de 100.000 de utilizatori până la finalul anului și 300.000 până la finalul lui 2022”, susţine Sandu Băbășan, investitor în proiectul Autodeal și CEO Blugento.

„În următoarea etapă de dezvoltare, pe care estimăm să o atingem până la finalul anului, vom oferi și posibilitatea de a gestiona  programări pentru ITP, programări în service, inclusiv recepția devizelor și aprobarea lor de către utilizatori, plata anumitor parcări și chiar gestiunea documentelor de leasing, spre exemplu, prin intermediul aplicației. De asemenea, planurile de dezvoltare vizează și gestionarea plăților aferente tuturor acestor servicii”.

Oficialii companiei susţin că utilizatorul își poate configura un profil în maximum 2 minute. Odată introduse datele de profil, aplicația va interoga, la rândul ei, diferite baze de date și va actualiza automat profilul cu toate termenele limită de expirare, oferind opțiunea de activare a notificărilor. De fiecare dată când un contract este pe punctul de a expira, aplicația va notifica utilizatorul și îi va oferi opțiunea de reînnoire direct din aplicație.  Apoi, fie că vorbim de o rovinietă, de o poliță RCA, de o asigurare de călătorie sau de plata unei taxe sau amenzi, utilizatorii vor putea accesa toate aceste servicii în cel mult 3-4 pași exclusiv de pe dispozitivul mobil.

Dezvoltatorii aplicației au realizat o serie de audituri de conformitate GDPR, NIS, audituri de securitate cibernetică, fiind în prezent, în curs de implementare a sistemului de management al calității ISO 9001 și a unui sistem de securitate a informațiilor ISO 27001, ambele certificări prin TÜV Austria.

Aplicația poate fi descărcată gratuit atât din App Store, cât și din Google Play.