Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen

Start-up-ul Flip.ro, care vinde telefoane recondiţionate, vine cu iPhone 5S la 150 lei, de Black Friday

Startup-ul Flip.ro organizează, între 13-15 noiembrie, prima campanie de Black Friday de la lansare, şi îşi propune să vândă sute de smartphone-uri, în valoare totală de 150.000 de euro, reprezentând 6% din cifra de afaceri prognozată pentru finalul acestui an, de 2,5 milioane de euro.

Prețurile telefoanelor recondiționate vândute prin intermediul platformei sunt cu până la 60% mai mici comparativ cu prețul acelorași modele de telefoane noi, însă de Black Friday, reducerile suplimentare ajungpână la 350 de lei extra-discount.

Iată câteva exemple:

·      iPhone 5S, care este și cel mai accesibil telefon pe care Flip îl pune la dispoziție de Black Friday, la prețul 150 de lei, față de aproximativ 1,000 de lei, cât ar costa un telefon nou, același model (conform Compari.ro);

·      iPhone 8 (64 GB), la 1,189 de lei, față de prețul de pornire de 2,200 de lei pentru un telefon nou, același model (conform Compari.ro);

·      iPhone X (64 GB), la 1,999 de lei, față de prețul de pornire de 3,350 de lei pentru un telefon nou, același model (conform Compari.ro);

Toatele telefoanele vândute în campania de Black Friday vin cu 12 luni garanție, drept de retur în 14 zile, transport gratuit oriunde în România, posibilitatea deschiderii coletului la livrare.

În plus, pentru toate telefoanele Apple, Flip oferă cadou cumpărătorilor atât husă, cât și folie de protecție pentru carcasă și ecran, în valoare de 100 de lei.

Restul ofertelor din campania de Black Friday vor fi dezvăluite începând cu 13 noiembrie.

„Organizăm prima campanie de Black Friday pentru că ne dorim să popularizăm conceptul de telefoane recondiționate. Prețurile pentru telefoanele recondiționate sunt cu până la 60% mai mici pe toată durata anului, iar de Black Friday sunt și mai mici, chiar dacă diferențele între un telefon nou și unul recondiționat sunt insesizabile. Considerăm că această campanie este momentul potrivit pentru ca tot mai mulți oameni să înțeleagă avantajele cumpărării unui telefon recondiționat.”, spune George Moroianu, co-fondator al platformei Flip.ro.

Un telefon recondiționat (refurbished) este un telefon perfect funcțional, verificat cu atenție din punct de vedere tehnic și reparat de către specialiști (dacă este nevoie), pentru a îl pune din nou la vânzare, susţin oficialii companiei.

Peste 6.000 de ​telefoane au fost tranzacționate pe Flip.ro, de la lansarea platformei.

Flip se poziţionează ca fiind primul marketplace dedicat telefoanelor second-hand din România, startup-ul fiind fondat de George Moroianu și Alin Luca în urmă cu aproape 1 an. Fondurile de investiții V7 Capital, GapMinder (prin acceleratorul Techcelerator), alături de Difrnt Agency și un grup de investitori privați,  au  investit 370.000 de euro în Flip.ro.