Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

moto g 5G plus ajunge în România la 1799 lei

Motorola lansează în România moto g 5G plus, disponibil de la 1 august, în varianta de culoare Surfing Blue, cu 6 GB RAM și 128 GB stocare, la prețul recomandat de 1,799 lei. Telefonul poate fi achiziționat din magazinele Altex sau online, de pe www.altex.ro, și este disponibil și în oferta operatorilor de telefonie mobilă Orange și Digi.

Conectivitatea 5G oferă o lățime de bandă mai mare, o latență mai mică și un timp de întârziere redus, aşa încât puteţi descărca filme întregi în câteva minute², puteţi face streaming de jocuri online fără lag și puteţi ține conferințe video. Noul smartphone oferă compatibilitate atât cu rețelele 4G, cât și cu cele 5G.

Rata de actualizare a ecranului este de 90 Hz şi raport de aspect 21:9. moto g 5G plus vine şi cu cel mai mare ecran disponibil pe un dispozitiv moto g. Ecranul CinemaVision Full HD+ de 6,7″ oferă un display masiv ultra-wide pentru o experiență de vizualizare cinematografică. Este certificat pentru HDR10, astfel încât filmele, emisiunile și fotografiile au culori vii, naturale, cu o luminozitate și un contrast îmbunătățite.

moto g 5G plus introduce, de asemenea, primul sistem dual de camere selfie de pe un dispozitiv Motorola, cu un obiectiv ultra-wide și o capacitate de a încadra de patru ori mai multe puncte de interes într-o imagine3. Camera principală de 16MP dispune de tehnologia Quad Pixel oferind de 4X mai multă sensibilitate la lumină6.

Are senzor principal de 48 MP4 cu tehnologie Quad Pixel și de 4x sensibilitate la lumină. Obiectivul ultra-wide încadrează, de asemenea, cu de 4x mai mult în ecran2. Camera Macro Vision dedicată apropie subiectul de 5 ori mai mult, în comparație cu un obiectiv normal.

moto g 5G plus este alimentat de platforma mobilă avansată Qualcomm Snapdragon 765, cu sistemul Qualcomm Snapdragon X52 Modem-RF. Oferă capabilități 5G și AI, funcții inteligente pentru sisteme de camere multiple și asistență pentru toată durata de viață a bateriei.

Este alimentat de o baterie de 5.000 mAh, ce asigură autonomie de două zile5, iar când bateria necesită încărcare, TurboPower de 20W simplifică procesul.

Are funcție NFC, care permite plăţi  şi partajarea wireless a unor date precum contacte, imagini și videoclipuri cu alte dispozitive.

¹Vitezele 5G disponibile cu planul de servicii 5G și acoperirea rețelei 5G (disponibile în anumite zone în 2020, extinzându-se după aceea). Consultați operatorul pentru detalii.

2Bazat pe conectivitatea de rețea sub-6GHz 5G, care oferă viteze de descărcare de 90-130 Mbps utilizatorului mediu. Disponibil cu un plan de servicii 5G și acoperire de rețea 5G (disponibil în anumite zone în 2020, extinzându-se după aceea). Consultați operatorul pentru detalii.

3Comparat cu aria măsurată a camerei principale de 78° (FOV) în același raport de aspect.

4Senzorul de 48 MP combină 4 pixeli într-un quad pixel mai mare, pentru o rezoluție de 12 MP.

5Toate afirmațiile privind durata bateriei sunt aproximative și bazate pe o utilizare medie testată pe un profil de utilizare combinată (care include atât timpul de utilizare, cât și de standby) în condiții optime de rețea. Performanța efectivă a bateriei diferă și depinde de mai mulți factori, inclusiv puterea semnalului, rețea și setările dispozitivului, temperatură, condiția bateriei și tiparele de utilizare.

6Senzorul de 16 MP combină 4 pixeli într-un quad pixel mai mare, pentru o rezoluție de 4 MP.