Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Start la competiția Technology Fast 50 Europa Centrală 2020

Deloitte România deschide înscrierile pentru cea de-a 21-a ediție a competiției Technology Fast 50 Europa Centrală, adresată companiilor locale mari și mici din domeniul tehnologiei, din sectorul public sau privat, care înregistrează o creștere accelerată. Înscrierile se fac până pe 14 august 2020, iar rezultatul clasamentului va fi anunțat în noiembrie 2020.

Competiţia se desfășoară simultan în alte 17 țări din Europa Centrală, respectiv Albania, Bosnia-Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Estonia, Ungaria, Kosovo, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Montenegro, Polonia, Serbia, Slovacia și Slovenia.

Competiția Deloitte Technology Fast 50 Europa Centrală recunoaște cele mai dinamice 50 de companii din regiune în domeniul tehnologiei, în funcție de creșterea procentuală a veniturilor în ultimii patru ani și include companii din toate sectoarele conexe – comunicații, tehnologii pentru mediu, fintech, hardware, sănătate și științe medicale, media și divertisment, software.

Câștigătorii competiției Fast 50 de anul acesta vor fi desemnați în funcție de creșterea veniturilor înregistrate în intervalul 2016-2019. Pentru a fi eligibile în topul Fast 50 Europa Centrală, companiile trebuie să aibă venituri operaționale anuale de minimum 50.000 de euro în primii trei ani (2016-2018), și de cel puțin 100.000 de euro în 2019, să aibă sediul central în Europa Centrală și să dezvolte sau să producă tehnologii patentate sau să dețină drepturile de proprietate intelectuală asupra acestora.

Din 2008, momentul implicării în această competiție, România a avut 30 de reprezentanți în clasamentul Fast 50, afaceri locale care au fost fie incluse printre cele 50 de companii care au înregistrat cea mai mare creștere din Europa Centrală, fie au primit distincții la categoriile speciale, precum „Rising Stars”. Printre acestea se numără UiPath, lider global în automatizarea robotizată a proceselor, companie recunoscută în 2017 cu premiul „Rising Stars”, și agenția de voiaj Vola.ro, premiată pentru „Cea mai mare creștere din Europa Centrală” în 2011 și deținătoarea poziției de lider pentru următorii doi ani consecutivi.

Competiția Fast 50 Europa Centrală din 2020 are două categorii – „Fast 50” și Rising Stars– și o recunoaștere specială – „Impact Stars” -, introdusă pentru prima dată anul acesta, care premiază companii ale căror produse sau servicii au un impact pozitiv asupra societății, mediului, diversității sau zonei de inovație.