Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Soluție bazată pe standardul NDC de la Amadeus – Travel API

Amadeus a lansat noua versiune a soluției sale emblematice de Web Services, denumită Amadeus Travel API. Această soluție bazată pe standardul NDC (New Distribution Capability) oferă agențiilor de turism de la nivel mondial acces prin intermediul conectivității NDC la conținut nou și oferte tarifare provenite de la clienții Amadeus companii aeriene.”Pe parcursul ultimului an am lucrat din greu alături de partenerii NDC [X] pentru a dezvolta soluții scalabile și ușor de utilizat, care să ofere agențiilor accesul la conținutul furnizat prin conectivitatea NDC. Acest lucru a devenit acum realitate. Odată cu tehnologia existentă, așteptăm cu nerăbdare să vedem ce conținut nou și interesant vor furniza companiile aeriene pentru a asigura adoptarea la nivel global a NDC. Suntem mândri că suntem deschizători de drumuri în acest domeniu, colaborând cu principalii jucători din industria de turism și implementând soluții cu adevărat inovatoare pentru toți clienții noștri”, precizează Rudy Daniello (foto), Vicepreședinte Executiv, Customer Operations, Travel Channels, Amadeus.

Travix, unul dintre principalii clienți ai programului NDC [X] lansat de Amadeus, a proiectat împreună cu Amadeus soluția și a început să efectueze rezervări NDC în regim normal de utilizare încă de la finele anului trecut.

Odată cu lansarea la nivel global a soluției, o serie de agenții de turism se numără printre primele organizații care o vor adopta, iar acest lucru le oferă acces la conținutul oferit de principalii clienți Amadeus din categoria companiilor aeriene prin intermediul conectivității NDC. Din lista acestor importanți jucători din industrie fac parte AERTiCKET, American Express Global Business Travel, BCD Travel, House of Travel și grupul integrat de turism TUI.

Anunțul reflectă angajamentul companiei Amadeus de a susține adoptarea pe scară largă a standardului NDC prin programul NDC [X] și va ajuta companiile aeriene și agențiile de turism să ofere clienților lor experiențe de călătorie personalizate și diferențiate.

Amadeus Travel API, un API care se integrează cu sistemele existente ale agențiilor de voiaj și le permite să își construiască propriile aplicații personalizate de rezervare a călătoriilor, va fi lansat în mod gradual la nivel global.

Soluția va oferi o mai mare funcționalitate agențiilor de turism cliente ale Amadeus prin:

• Accesul la un nou conținut și la tarifele companiilor aeriene prin intermediul conectivității NDC, alături de conținutul pus la dispoziție prin intermediul tehnologiilor tradiționale, cum ar fi EDIFACT și alte API-uri. NDC este parte integrantă a Amadeus Travel Platform – o platformă care reunește din mai multe surse într-un singur loc tot conținutul legat de călătorie, permițând agențiilor de turism să caute cu ușurință oferte.

• Flux de lucru simplificat de căutare, comandă și plată, asigurând o experiență mai bună pentru călători.

• Vânzarea încrucișată a serviciilor auxiliare și up-selling-ul tarifelor de marcă.

• Funcționalități de modificare și anulare pentru includerea opțiunilor de returnarea sumelor, eliberarea locurilor sau schimbările de rezervări.

• Acceptarea plăților atât cu cardul de credit, cât și a celor în numerar, cu reconcilierea integrată cu tehnologiile de mid office și back office, asigurând că rezervările NDC sunt pe deplin integrate în procesele agențiilor.

• Mod optimizat de lucru pe mai multe interfețe, astfel încât clienții să aibă flexibilitatea de a începe o rezervare pe un dispozitiv mobil și să poată alege să încheie rezervarea pe un desktop sau invers.

Efortul depus alături de Amadeus pentru a dezvolta, a pilota și a lansa soluția sa de servicii Web bazată pe standardul NDC a fost o experiență plină de satisfacții. Prin intermediul acestei soluții, rezervările NDC primesc un impuls important și deja culegem beneficiile și oferim clienților noștri oferte diferite și mai personalizate. Avem o deosebită plăcere să oferim celor de la Amadeus suportul nostru, deoarece astăzi lansează la nivel global soluția pentru clienții lor din categoria agențiilor de turism”, precizează John Mangelaars, CEO al Travix.

Amadeus a anunțat recent etape adiționale pentru NDC [X] și parteneriate cu o serie de lideri din industrie, printre care se numără Qantas, Finnair, Flight Centre și Travix. Acest anunț marchează demararea fazei globale de implementare a soluțiilor sale bazate pe tehnologia NDC pentru clienții din categoria agențiilor de turism. În lunile următoare, Amadeus va lansa, de asemenea, Amadeus Selling Platform Connect, versiunea NDC a soluției sale bazate pe cloud destinate agențiilor de turism.