Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

SIVECO România a implementat Atlasul Economic al României la Ministerul Economiei

SIVECO România a implementat pentru Ministerul Economiei proiectul național Atlasul Economic al României, o platformă digitală ce conține actualele politici publice industriale la nivel național.

Echipa de implementare, coordonată de SIVECO România, a implementat proiectul într-un termen de 9 luni, devansând cu o lună termenul ofertat, anunţă oficialii companiei.

Principalul obiectiv urmărit de minister prin implementarea noii platforme a fost acela de a îmbunăți elaborarea (evaluarea impactului), fundamentarea, monitorizarea și evaluarea politicilor publice din aria de competențe a Ministerului Economiei. Nu în ultimul rând, proiectul a vizat dezvoltarea competențelor angajaților ministerului. Atlasul Economic al României se doreşte a fi un instrument util pentru investitorii români şi străini care vor să dezvolte afaceri în ţara noastră.

Consorțiul condus de SIVECO Romania S.A. a furnizat și implementat următoarele componente:

1. Software COTS:

  • Componenta ESB (Enterprise Service Bus)
  • Componenta de modelare a parametrilor economici și statistici
  • Componenta GIS
  • Componenta server de aplicații
  • Componenta Data Warehouse
  • Portal

2. Infrastructura hardware necesară funcționării soluției

În cadrul proiectului se preiau date din 4 surse externe, utilizând componenta ESB și se profilează indicatori și rapoarte statistice prin intermediul componentei de modelare a parametrilor economici și statistici.

Experții implicați în implementarea acestui proiect (dezvoltatori, analiști de business, statisticieni etc) au făcut posibilă expunerea indicatorilor și rapoartelor statistice prin intermediul componentelor de GIS și portal.

Alexandru Coșbuc-Ionescu, unul dintre acționarii de la SIVECO România, precizează că „S-a implementat o platformă deosebit de puternică, un instrument excelent pentru analiștii Ministerului Economiei și factorii de decizie, care acum pot extrage concluzii rapid, dintr-o privire sau în detaliu, care sunt sectoarele economice și regiunile în care se face performanță, și respectiv unde este nevoie de măsuri de sprijin conform cadrului legal și atribuțiilor ministerului”.

La rândul său, Dragoș Dobran, Președinte și Director General al SIVECO România, susţine că „Platforma este foarte complexă, conține date la zi și se bazează pe tehnologii foarte actuale, condiții esențiale pentru ca acest proiect să se alinieze politicilor publice mondiale și chiar să faciliteze creșterea competitivității economiei naționale.”