Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Siscale AI este în curs de validare a unui patent în SUA şi vrea să atragă 800.000 de euro prin listarea pe SeedBlink

Compania Siscale AI, lansată în 2015 în New York de către IT-istul Petrică Ruță (foto), care s-a stabilit din anul 2012 în SUA, intenționează să atragă 800.000 de euro prin platforma de investiții în startup-uri de tehnologie SeedBlink. Listarea a avut loc pe 26 aprilie, pentru membrii Seedblink Elite și Classic, în timp ce listarea pentru toți utilizatorii platformei va avea loc în a doua jumătate a lunii mai.

Siscale AI a dezvoltat o platformă de automatizare a proceselor IT pe baza inteligenței artificiale. Din echipa lui Petrică Ruţă mai fac parte Bogdan Perian, Călin Cornigeanu, Cristian Ruță, Bogdan Sass, Bob Dimicco, Andreas Enotiadis.

Ideea lansării Siscale AI și a Arcanna.ai, produsul principal al companiei, a fost determinată de experiența fondatorilor în domenii precum securitate cibernetică, data science, dezvoltare și integrare software.

Arcanna.ai ajută specialiștii în securitate cibernetică în trierea alertelor și automatizarea a numeroase procese manuale, precizează oficialii companiei. Printre acestea se numără colectarea de informații de tip threat intelligence, crearea automată a tichetelor sau deduplicarea alertelor. De altfel, compania este în proces de validare a unui patent în SUA pentru un element al Arcanna.ai. Patentul se referă la colectarea de feedback de la agenți multipli pentru trainingul modelului de inteligență artificială.

Pentru 2021, fondatorii își doresc să valideze produsul și să-l lanseze ca software as a service, iar în următoarele 18 luni vizează să înregistreze 100 de clienți. Managementul targetează atât piața din Europa cât și pe cea din SUA. Printre clienții Siscale se numără Orange România și Summit Health, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale din New York.

“Siscale AI este un startup activ în SUA, dar cu rădăcini românești. O echipă de seniori care a demarat din Cisco și a vândut produse și servicii de securitate cibernetică marilor corporații americane, care își concentrează energiile către un produs bazat pe AI ce va suplini activitatea umană. Arcanna.ai, produsul dezvoltat de Siscale, transformă procese complexe, economisind timp și bani, fără a sacrifica calitate. Listarea către Clubul SeedBlink este o mișcare agilă, în drumul către runda Serie A”, precizează Andrei Dudoiu, co-fondator și CEO al SeedBlink.

Siscale AI este printre alumnii programelor Innovation Labs (pre-acclerare) și Advancing AI (accelerare). Printre parteneriatele tehnologice încheiate pentru dezvoltarea Arcanna.ai se numără Elasticsearch, Google, PaloAlto și Cisco.

Compania este înregistrată în Delaware și are birouri în New Jersey, București și Timișoara. Echipa de cercetare și dezvoltare a Siscale AI are 32 de oameni și se află în România.