Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen matrimoniale ploiești

Qubiz, nominalizată pentru cel mai bun loc de muncă din Europa

Qubiz, companie de IT cu birouri în Oradea şi Cluj-Napoca, a fost desemnată pentru al doilea an consecutiv câştigătoarea etapei naționale a categoriei “The Workplace and People Development Award” în cadrul European Business Awards, cel mai prestigios concurs de business din Europa. Astfel, Qubiz s-a calificat în faza finală a competiției, unde va concura cu companii din 33 de țări europene. „Cel mai important lucru în business-ul nostru sunt categoric oamenii. Şi când spun oameni, mă refer atât la colegi cât şi la clienţi. Din prima zi a Qubiz mi-am dorit foarte mult să avem o atmosferă de lucru în care nu doar dezvoltăm proiecte împreună, dar ne şi simţim ca între prieteni”, precizează Marcel Anghel (foto), CEO Qubiz.

Lansat în 2007, concursul are ca scop premierea excelenţei în domenii precum cel al inovaţiei, antreprenoriatului, strategiei de creştere sau al responsabilităţii sociale. Anul acesta, numărul firmelor înscrise în concurs a depăşit 100.000, juriul European Business Awards având sarcina de a desemna câştigătoarele naţionale dintr-o listă scurtă de 3000 de companii.

Pentru categoria The Workplace and People Development Award (premiul pentru cel mai bun loc de muncă pentru dezvoltarea angajaţilor, n.r.), juriul a desemnat Qubiz să reprezinte România în faza finală a competiţiei, acolo unde compania orădean-clujeană va concura cu alte companii europene pentru care oportunitățile de dezvoltare ale angajaților reprezintă o prioritate de top.

Qubiz a pornit la drum în 2008 cu 6 angajaţi, iar astăzi firma numără peste 230 de angajaţi în Oradea şi în Cluj-Napoca.

Finala va avea loc în decembrie la Varşovia

Gala de premiere European Business Awards va avea loc pe 3-4 decembrie în Varşovia. În cadrul evenimentului, finalistele din 33 de ţări europene vor trece printr-o serie de interviuri cu membrii juriului pentru ca mai apoi aceştia să determine campioanele europene pentru fiecare categorie în parte.

Qubiz nu este la primul succes în cadrul competiţiei. În 2018, compania românească a ajuns în finala concursului, unde câştigătoare europeană la categoria Workplace and People Development Award a fost desemnată o companie din Irlanda.

Industria IT din România, în top

În finala concursului au ajuns 8 firme din România, 4 dintre acestea activând în domeniul IT, iar celelalte 4 vin din domeniul industrial, comercial, şi cel al energiei.