Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Precomenzile la Reno6 Pro 5G le-au întrecut de 4 ori pe cele la Reno4

În primul weekend după lansare, pachetul Reno6 Pro împreună cu ceasul OPPO Watch  de cadou a fost vândut de patru ori mai bine comparativ cu precomanda pentru Reno4. Reno6 Pro este primul produs din portofoliul OPPO care vine cu garanție standard de 3 ani în România.

Reno6 Pro 5G poate fi comandat împreună cu OPPO Watch cadou până la data de 23 septembrie. Mai multe detalii sunt disponibile pe website-ul oficial OPPO https://www.oppo.com/ro/events/precomanda-reno6/.

„Estimările noastre arată că aproximativ 18% dintre clienții români își doresc și ale un telefon care costă peste 600 de euro”, precizează Ciprian Mirea, Head of Trade and Product Marketing.

Cu OPPO Watch aveţi acum acces la serviciile Google Pay, astfel că puteţi realiza plăți cu ceasul direct în magazin.

OPPO Watch vine echipat cu sistemul de operare Wear OS dezvoltat de Google. Funcțiile permanente de măsurare a ritmului cardiac și de monitorizare a somnului înregistrează o gamă variată de informații privind sănătatea.

Reno6 Pro 5G vine cu un sistem de patru camere cu AI, cea principală fiind de 50 MP, iar camera selfie este de 32MP. Ceea ce conferă unicitate acestei configurații este senzorul de imagine al camerei principale – Sony IMX766, cu tehnologie DOL-HDR şi focus OmniAll-Pixel. În plus, înglobează și un senzor dedicat de temperatură a culorii, care ajută la captarea mai precisă a culorilor.
Reno6 Pro are o grosime de 7,99 mm și cântăreşte 188 g[1]. Este comercializat în culorile Arctic Blue și Lunar Grey.

Telefonul este echipat cu Qualcomm Snapdragon 870 5G Mobile Platform cu un procesor Kryo 585 CPU de ultimă generație, care poate rula până la 3,2 GHz. Este cea mai mare viteză de procesare atinsă până în prezent în segmentul mobile, potrivit oficialilor companiei.

De asemenea, dispozitivul beneficiază de 12 GB RAM și include tehnologia dezvoltată de OPPO, RAM Expansion. Cu ajutorul acesteia, o parte din spațiul de stocarea ROM disponibil poate fi transformat în spațiu RAM la activarea acestei funcții. Concret, memoria inițială de 12 GB RAM poate fi suplimentată cu o memorie extra de 3 GB / 5 GB / 7 GB atunci când este nevoie, aşa că poate funcţiona la parametri și atunci când rulează mai multe aplicații în același timp.


[1]Grosimea și greutatea Reno6 Pro se bazează pe datele colectate în laboratoarele OPPO. Mărimea și greutatea reală pot varia în funcție de procesul de fabricație și de metoda de măsurare.