Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave

POCO F2 Pro se aruncă la procesorul 5G Snapdragon 865

POCO a lansat la nivel global POCO F2 Pro, cu procesor Snapdragon 865, cel mai puternic procesor 5G de pe piață. Are procesor octa-core Kryo 585 și procesor grafic Adreno 650, ceea ce îi creşte performanța cu 25% față de predecesorul său.

Are memorie RAM LPDDR5de mare viteză și stocare UFS 3.1, ceea ce face ca acest smartphone să ofere viteze de citire și de scriere rapide.

Cu tehnologia LiquidCool 2.0, POCO F2 Pro dispune de cea mai mare cameră de vapori disponibilă pe piață cât și de multiple straturi de grafit și grafen, potrivit descrierii oferite de producător. Acestea mențin telefonul rece, în special procesorul, dar și suprafața dispozitivului.

A obţinut certificarea TÜV Rheinland pentru performanță înaltă de gaming. Are display HDR, certificare audio Hi-Res și un feedback haptic realist datorită unui motor linear pe axa Z.

E dotat cu senzor optic de amprentă în ecran și Corning Gorilla Glass 5 pe față și în spate pentru o protecție sporită. Telefonul este disponibil în culori variate, inclusiv gri, violet, albastru și alb, cu finisaj antireflex mat în variantele de violet și gri.

Rata de contrast e de 5000000:1 și luminozitatea de 500 nits (typ) / 800 nits (HBM). Are ecran AMOLED de 6.67” cu display full screen, echipat cu un triplu senzor de detecție a luminii ambientale de 360​​°, care oferă o detectare precisă a luminii și ajustarea luminozității ecranului.

Dține certificarea TÜV Rheinland Full Care, HDR10+, DC dimming și Sunlight Mode 2.0. Prin schema de culori ce poate fi modificată, utilizatorii pot personaliza culorile ecranului. 

Cu un set-up quad camera de 64 MP, senzorul Sony IMX686 al POCO F2 Pro capturează imagini clare, detaliate, iar camera ultra wide de 123° și 13MP le permite utilizatorilor să realizeze atât fotografii de peisaj, cât și fotografii de grup. Are senzor de profunzime de 2MP și camera macro de 5MP.

Filmează atât la calitate 8K (24fps), cât și 4K (60fps). Modul Pro, atât pentru foto cât și pentru video, permite controlul asupra focusului și expunerii. 

Pe partea din față, POCO F2 Pro are o cameră pop-up de 20MP cu lumină multicoloră de notificare, care ajută să minimizeze marginile ecranului, fără să compromită calitatea camerei. Camera de selfie poate înregistra video slow motion la 120fps. 

POCO F2 Pro permite încărcare rapidă cu 30W, care duce aparatul la 64% în doar 30 de minute și la 100% în 63 de minute.

Având WiFi 6, POCO F2 Pro permite conectare cu viteze de 9.6Gps, aproape de 3 ori mai rapid decât WiFi 5. În plus, telefonul integrează multi-link ce permite un transfer de date stabil și de mare viteză folosind simultan rețelele 2.4G Wi-Fi, 5G Wi-Fi și de date mobile. 

POCO F2 Pro va fi disponibil la prețuri early bird de 499 euro pentru varianta 6GB+128GB și de 599 euro pentru varianta de 8GB+256GB.